Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Soulaima Gourani Imellem jobs? Flobs! sikke noget fis

Imellem jobs? Flobs! sikke noget fis

7,863 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 November 2012

Jeg lader blikket føre mig hen over Linkedin, hvor  mange af mine kontakter har oprettet en profil (et socialt fagligt og professionelt virtuelt netværk, hvor man kan linke med hinanden og følge hinandens uddannelse og arbejdsliv).

Jeg studser over flere som skriver ” between jobs” (imellem jobs)! Det giver ingen mening – hvad vil de med den sætning? Fortælle at de frivilligt har taget fri? venter på nyt job? har fået nyt job -men venter på at starte? eller prøver de at fortælle at de søger job?

Imellem jobs! Altså enten har du eller også har du ikke et job!

Enten er du jobsøgende, eller også er du ikke.

Det der med at man ikke vil skrive at man er uden job er besynderligt. Sig det nu som det er. Er du blevet fyret? Så sig det dog som det er. Er du flov da? Det er der ingen grund til.

Gensidig overenskomst – sikke noget fis. Jeg har aldrig mødt nogen der var 100% enige om at forlade hinanden. Du er enten fyret eller også er du gået selv. Ikke så meget pis der.

I går fortalte min bordherre at han lige nu går hjemme, og at han det næste års tid skal tænke over hvad han vil. Med løn – i 1 år. Flot..

Er du blevet fyret, spørger jeg – han svarer ” neeeeeeeeej da – jeg har da selv sagt op”

”Kom nuuuuuuu, siger jeg så”! Mig kan du godt fortælle det til. Han benægter nogensinde at være blevet fyret.

Jeg kender altså ikke ret mange mennesker som har nosser til at sige op uden at have noget andet på hånden. De fleste hopper fra job til job. Tænk hvis de gjorde det fra kæreste til kæreste?

Jeg ville da ønske at flere turde – og tog sig til til at tænke og MÆRKE efter inden de tog et job. Men sandheden er at de fleste hopper fra det ene til det andet OG de fleste som bliver headhuntet ender med at tage jobbet, fordi de føler sig smigret.

Har du prøvet at blive fyret? Fortæl det. Fortæl hvorfor og hvad du har lært af det. Det kan gå hen og blive din styrke.

Jeg fortæller, at jeg selv er blevet fyret, og har været på A-kasse (dengang jeg var gravid og blev fyret).

Ja, jeg har også engang modtaget bistandshjælp – i 2 måneder, fortsætter jeg.

Da jeg blev student, vidste jeg ikke hvad jeg ville.

Efter 8 uger skulle jeg ikke nyde mere af det offentlige system.

Jeg siger til ham, at personligt finder jeg det meget mere autentisk at folk er ærlige – er du blevet fyret?

Det er ha helt ok – nærmest normalt. Og har du aldrig prøvet at blive fyret, hvordan kan du så selv være en god chef, og kunne sætte dig ind i folks tanker, i sådanne situationer? Det er SUNDT at have prøve det.

Og mystisk hvis du kan gå igennem et helt liv, uden at falde over en chef du ikke kan med. Ergo – sig det nu bare som det er ” jeg er uden job, fordi jeg er blevet fyret” 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Soulaima blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere