Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Soulaima Gourani Er du blevet for gammel?

Er du blevet for gammel?

1,994 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 November 2010

Er du blevet for gammel?


Jeg er af den overbevisning, at jeg ikke skal eje men gerne vil have adgang til ressourcer, når jeg har brug for dem.  Spørger du mig er der mere sund fornuft, god forretning i og mere status i at finde de mest fancy, dygtige, kritiske personer som sparringspartnere, når jeg har brug for dem.  Jeg vil ikke have folk på ”hylden” som nødvendiggør at jeg skal bruge dem frem for måske den mest egnede. Jeg vil ikke eje, men have adgang til! Måske tager jeg fejl – skal jeg falde til patten og ansætte alle mine ressourcer? Det vil jeg helst ikke, fordi jeg ikke gider ledelse! 
Efter 2-3 måneder snyder du måske også dine kunder?
Det er med noget mishag at jeg kan konstatere, og nu deler med jer, at jeg af og til bliver forsøgt taget i r….! Hvorfor sker det for mig? Sker det også for dig? Jeg har analyseret min tilgang til køb af freelancere og periodisk ansættelser.

Jeg: 
• roser folk for deres arbejde
• giver dem frie hænder så de kan udfolde deres kreativitet
• sparrer med dem løbende
• hænger mig i deadlines og kvalitet
(alt andet er jeg ligeglad med.   

Det slår mig at efter ca. 2-3 måneder begynder de at falde af på den. De begynder at:
 • slække på kvaliteten, opfølgningen, kreativiteten og tilgængeligheden!

Er det kun unge som kan arbejde under ”frihed under ansvar”?

Jeg har igennem de seneste 3 år måtte konstatere at de færreste kan arbejde under så frie rammer, jeg giver folk. Måske caster jeg mine samarbejdspartnere forkert? Eller også er der en direkte sammenhæng imellem hvilken generation de tilhører, og hvor frie rammer man kan arbejde under – også som kreativ. Det slår mig at jo yngre kollager jeg har – jo mere og friere ramme kan de arbejde under (i en høj kvalitet ved og mærke). De lidt mere modne (over 35 år) er ifølge min undersøgelse simpelthen bare bedst under mere faste rammer.   

Er konklusionen mon at vi skal ansætte, eller skal man styre alle så grundigt at det minder om ”Stalin”, eller falder folk bare af på den, når deres faktura strømmer ind!
Hvad siger du? 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Soulaima skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere