Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Tony Evald Clausens blog Videoblog: Den gode måde at hilse på - step by step

Videoblog: Den gode måde at hilse på - step by step

1,123 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 March 2012

Den gode måde at hilse på I det du skal hilse på dem du møder kan du skabe sympati og god stemning ved at gøre følgende:

 1. Ræk hånden lodret frem, så din håndryg og din håndflade er i en vinkel på 90 grader i forhold til gulvet. Det viser, at du føler dig ligeværdig med den, du hilser på.
   
 2. Vær opmærksom på den andens personlige zone. Stil dig i den afstand, du har det godt med, og BLIV STÅENDE. Den, du hilser på, vil automatisk stille sig med den afstand til dig, som vedkommende har det godt med. Du undgår dermed at bliver oplevet som anmassende eller reserveret.
   
 3. Tryk med samme styrke som den anden. Når du trykker med samme styrke som den anden, vil denne opfatte jer som lige og ens. Det gælder også, hvis den andens håndtryk er svagt og slatten. Den, der giver et slatten håndtryk, oplever aldrig selv, at det er slatten, for vedkommende er det et godt håndtryk. Det kræver forbavsende lidt øvelse at kunne indstille dit håndtryk efter den anden. Prøv det med en du kender og opdag, hvor let det er.
   
 4. Se den anden i øjnene og gentag navnet 2 gange. Når du ser den anden i øjnene i det, I hilser, vil du blive oplevet som værende tilstede, og den, du hilser på, vil føle, at du interesserer dig for vedkommende. Sig navnet to gange. Det gør det lettere at huske, hvad vedkommende hedder, og vedkommende vil igen føle sig set. Det vigtigste for alle mennesker er dem selv, når du giver din opmærksomhed til en person, vil denne automatisk opleve dig som sympatisk.
   
 5. Lad den anden bestemme, hvornår håndtrykket er forbi. Som med trykstyrken er det en måde at vise den, du hilser på, at I er ens. Igen er det lettere end, du tror at mærke, hvornår den anden vil give slip. Det handler om at være tilstede, imens I hilser.
   
 6. Smil med tænderne. Når vi smiler og viser vores tænder, virker vi oprigtige. Det skaber en god stemning, og viser, at du kommer med gode intentioner.
   
 7. Giv aldrig "handsken" til en, der ingen tillid har til dig. "Handsken" er, når venstre hånd føres frem og lægges ovenpå den anden hånd. Lad være med det. Det føles måske godt for dig, men modtageren kan føle det som påtrængende og omklamrende.

Læs mere om kropssprog og SalgsPiloterne på www.salgspiloterne.dk 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tony skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere