Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Indledning - Hvad kan jeg tilbyde dig?

1,734 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 June 2012

Jeg har besluttet mig for at lade dig, følge med i hele processen det er, at være iværksætter som mig. 

Jeg vil i denne Blog - så ofte jeg kan - holde "dagbog" over alt hvad mit projekts opstart, kommer til at byde mig.

Jeg inviterer dig med hele vejen, - Igennem alle opturene og alle nedturene. Al medvinden og al modvinden. Og det gør jeg fordi, at jeg bla. tror at det vil motivere mig ekstra meget at vide, at der er folk derude, der "regner med mig". 

Så er der lidt, til de hårde tider, der kan være svære at komme igennem :)

Mange af jer, kender måske allerede til mit iværksætter projekt/forsøg/serviceorgan: Remoulade-Rikke.com, fordi I har deltaget i debatten/udviklingen af siden på Amino's iværksætterforum.

- Hvis I har fulgt med der, så er i helt sikkert allerede godt sat ind i hvad det drejer sig om. Og så kan du måske glide let hen over det næste afsnit, hvor jeg kommer til at fortælle lidt om selve virksomhedsplanen. Men også meget mere om mig selv, personligt. -

Nogle af jer kender Remoulade-Rikke, fra et af de sociale medier.

Mange af jer, kender mig slet ikke endnu

.

Hvis I er interesserede i at læse debatten, der var med til at give Remoulade-Rikke.com en helt fantastisk og uforventelig medfart, så er der her et link:http://www.amino.dk/forums/t/165900.aspx

Jeg kunne aldrig have gjort det uden Amino! - Jeg var aldrig nået igennem det første døgn, uden den kanone anerkendelse og opbakning fra Amino, og i min mailbox.

Jeg har været online med siden, siden i går nat. Og den er siden blevet set af snart 4000 mennesker! Det er på mindre end 2 døgn. (guf for affiliatere ellers)

Jeg er blevet rost til skyerne, og pillet helt ned. Jeg er blevet truet af konkurrenter, og jeg har snakket i telefon i 5 timer. (Ej okay - Men tæt på!)

Jeg har læst flere millioner af ord - (Tror jeg, hvis det da er matematisk muligt. - Man kan jo feks aldrig på et helt liv, nå at tælle til en milliard, selv om man begyndte fra spæd. - Lidt bonus info ;) )

Jeg er blevet inviteret gratis til USA, med alt betalt! Jeg har gennemgået mere i de sidste 48 timer, end jeg har gennemgået de sidste 48 dage. Jeg er indenfor 2 døgn, kommet i kontakt med flere forskellige samarbejdspartnere. De fleste har selv opsøgt mig.

Og jeg har gjort det hele, som enlig mor - På vejen ud (og op) af en svær depression.

Jeg håber at du vil følge med i udviklingen af et sprit nyt koncept - Måske endda kommende brand. Hvem ved hvad fremtiden bringer? Jeg gør ikke, men lad os finde ud af det sammen.

Mon ikke du selv som iværksætter, kan drage nytte af nogle af de problemer, som jeg forhåbentlig kommer til at knuse forude?

Måske kan vi få gang i nogle gode politiske debatter, - For når det kommer til iværksætteri, så har jeg hørt at man først skal kæmpe sig igennem "Regerings Militsen." ;)

Det hele begyndte for en rum tid siden......... 

Fortsættelse følger - Jeg skriver videre med det samme :)

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Rikke skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere