Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Mikael Johnsen fra Click Film Man kan sige så meget uden et eneste ord

Man kan sige så meget uden et eneste ord

6,275 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 August 2014

Her i Click Film har jeg en meget dygtig fotograf og klipper ansat. Han hedder Kristian Regel, er en fremadlænet ung mand, og så kan han noget helt specielt med film og billeder.

Forleden overraskede han mig ved at komme op med et udkast til en lille præsentationsfilm for et reklamebureau. Bureauet havde bedt om lidt stemningsbilleder med musik til, og da mit eget gebet mest er indhold, speak og interview, så fik Kristian opgaven alene med et kamera.

Da jeg så resultatet, tænkte jeg: "Hvad! Kan man sige så meget uden ord, bare billeder og musik". Og så på 38 sekunder. Se selv:

Jeg synes, det er en fremragende lille film. Den er sjov. Og hvert et billed fortæller en historie om reklamebureauet:

  • sutskoen
  • de tossede briller 
  • ham med hipsterskægget
  • den smukke pige
  • supermarkedsreklamen 

Sammen med en sælsom musik, giver filmen et meget præcist billed af reklamebureauet. Faktisk et knivskarpt billed af en virksomhed, hvor der er godt humør og højt til loftet.

Filmen fortælle meget mere om virksomheden, end en tekstforfatter kunne skrive sig til. End ikke en meget dygtig tekstforfatter.

Når filmen kommer på bureauets nye hjemmeside her i løbet af kort tid, så er jeg overbevist om, at den vil udfylde en vigtig funktion. Den vil få besøgende på siden til at tage kontakt til bureauet i stedet for at Google videre. Ganske enkelt fordi man har lyst til at lære dem at kende. Den vil konvertere potentielle kunder til betalende kunder i deres virksomhed.

Forestil dig, hvad sådan en film kan gøre på din hjemmeside eller på sociale medier? Flere kunder, branding af virksomheden, humør og liv på siden.

Helt uden ord. Fordi det er det, film er bedst til.
De bedste hilsner
Mikael Johnsen
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mikael skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere