Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Mikael Johnsen fra Click Film Sådan får du 4.000 menneskers opmærksomhed - med ét klik.

Sådan får du 4.000 menneskers opmærksomhed - med ét klik.

5.537 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 December 2010

Jeg har mødt en mand, der laver små film, som giver ham over 4.000 visninger på nettet. Hans opskrift er så ligetil, at det gør næste ondt: Bare ikke på hans tegnebog, for det koster ham ikke en rød reje, til gengæld sælger han masser af produkter i sin forretning. 

Han hedder Jesper Christiansen og sælger Bio-Pejse (moderne pejse, der ikke soder og kan tændes med en remote-control). Et niche-produkt som Jesper selv betegnede det, da jeg besøgte ham i hans udstillingslokale i Agerskov. Ikke noget ethvert hjem absolut behøver, en luksus nice-to-have ting. Måske var det netop kombinationen af finanskrise og niche-produkt, der fik Jesper til at tænke kreativt i sin markedsføring: Han brugte sit almindelige digital-kamera til at lave en lille film, hvor han fortæller om sine BioPejse og viser, hvordan de virker.

Han up-loadede den lille film til YouTube og fik i løbet af kort tid over 4.000 visninger på nettet, blandt andet fordi filmene lå højt i alle Google-søgninger på hans produkter. Google ejer YouTube, derfor kan det måske være en fordel at bruge YouTube, fremfor andre udbydere af videohosting, hvis målet er en høj placering på Google. 

Som professionel videoproducer, kunne jeg da godt tænke, at billederne kunne være skarpere, at der kunne være lavet et bedre lys på optagelsen, at lyden kunne være mere bedre.....Men ved du hvad? Det er fuldstændig ligegyldigt. For hans film virkede, og kunderne klagede ikke over den tekniske kvalitet. Tværtimod, de ringede til ham og spurgte til mere om de pejse, hvordan de virkede og hvad de kostede. Så er det da lige meget, at det ikke er en professionel, der har lavet filmen.

Som han gik rundt der i sin butik i Agerskov i Sønderjylland, lignede Jesper jo heller ikke just et filmisk glansbilled, og det behøver hans små film på hjemmesiden heller ikke at gøre. Jeg tror, at kunderne godt kan li', at han viser sig som han er og på den måde giver dem lidt af sig selv. Den slags kaldes autencitet, og det er i høj grad med til at give besøgene på en hjemmeside en reel fornemmelse af, om de vil handle der eller ej. 

Det skulle du også gøre, hvis du har en hjemmeside, og et eller flere produkter, du gerne vil sælge. Vis det frem og glæd brugerne af din hjemmeside.

Se en lille film, jeg har lavet om Jesper her.

Se nogle af Jespers videoer her.

Format: ???
Varighed: 1.41 min

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mikael skriver Skriv dig op