Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Lise Halskov fra Projektledelsen Trænger din LinkedIn-profil til at få et los bagi?

Trænger din LinkedIn-profil til at få et los bagi?

4,980 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 March 2012

Langt de fleste erhvervsaktive mennesker har på et eller andet tidspunkt oprettet en LinkedIn-profil, men hvis du er lige som flertallet, så går der lang tid imellem at du opdaterer din profil. LinkedIn virker måske lidt mere støvet og langt mindre sexet end Facebook, Google+ og det nye Pinterest. Men tænk lige på at der er er mere en 150 millioner mennesker der har oprettet en profil derinde. Hvis din forretning handler om at få erhvervskunder, hvis du er freelancer eller lignende, så er der god grund til at sørge for at du er nem at finde derinde. Jeg har samlet en smart lille ting op omkring LinkedIn som jeg gerne vil dele med dig, for der er forbavsende få mennesker der kender til det, og jeg kunne godt tænke mig at se om det faktisk fungerer i en bred skala.

Prøv for sjov at starte med at gå ind i LinkedIn og søg på et af de søgeord du gerne vil findes på, og notér dig hvor langt nede på listen du dukker op. Prøv så at lave følgende ændring:

Der hvor der står Current, Past og Summary, skal du trykke edit og gå ind under hvert punkt og skrive en tekst der indeholder dit/dine søgeord, men selvfølgelig på en måde så et rigtigt menneske kan holde ud at læse det. Det kan ikke nytte noget at der står: "Jeg er en bager, der bager brød dagen lang, og kan jeg ikke bage, så bager jeg alligevel". Det er som med al anden optimering at det skal give mening for dem der læser det. Desuden er det også en fordel ikke at have alt for generelle søgeord. Jeg skal med det samme skynde mig at sige at jeg ikke er ekspert inden for SEO, men så vidt jeg er orienteret, gælder samme logik inden for søgemaskineoptimering. I mit eksempel er det "projektledelse" jeg gerne vil findes under, og selvom det er relativt bredt, så ser det ud til at virke for mig. 

Tryk gem, og prøv så at søge på dit søgeord igen og se om der ikke skete en forbedring. For mig skete der det at jeg rykkede 3-4 pladser op lige med det samme, men det kunne være sjovt at høre om det har samme virkning for alle. Del gerne i kommentarerne, så vi kan se om skidtet virker!

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Lise blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere