Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Gode ressourcer til inspiration

1.584 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 May 2011

Vi har alle vores foretrukne websites og blogs, som vi følger, og jeg har lyst til at dele nogle af dem, jeg godt kan lide at følge med i. De fleste handler om emner, jeg kan bruge i min virksomhed, og der er en del amerikanske imellem.  Udover de mange glimrende blogs her på Amino, kommer her nogle af siderne fra min liste med en beskrivelse til hver:

  • Copyblogger.com er en utrolig interessant blog med masser af tips til hvordan man skriver gode overskrifter, hvordan man pifter en blog op med billeder, osv.
  • Socialmediaexaminer.com hvor du ved tilmelding til deres nyhedsbrev modtager link til en Facebook Marketing Video Tutorial. Den er meget lang, og har en masse gode tips. Selve sitet er også spækket med artikler om brug af sociale medier til markedsføring, og der er mulighed for at deltage i Webinarer
  • inc.com Iværksætter magasin, med brugbart materiale for entreprenører. God inspiration.
  • Cammillarysgaard.dk har en rigtig god side med masser af brugbart materiale. Hendes Club Kundeflow kan også anbefales. Den er ikke gratis, men er bestemt overkommelig i pris.
  • Davenavarro.com Dave Navarro skriver nogle utroligt nyttige nyhedsbreve, der er proppet med konkrete råd. Han har sat sig for at være den, der leverer mest muligt kvalitetsindhold helt gratis, og det må man sige, at han har held med.
  • Passivepanda.com har tips om hvordan du kan få flere kunder og tjene flere penge. Flere gratis webinarer.
  • På bro-blog.dk kan du finde tips om bedre kommunikation (gratis e-bøger) og tilmelde dig et gratis e-kursus i effektivitet på arbejdet.
  • marenuthaug.wordpress.com Marens blog har ikke meget med mit firma at gøre, udover at hun også arbejder i den kreative branche, som jeg kommer fra, men hun er simpelthen så sjov at læse, at jeg læser den som en vitaminindsprøjtning. 
  • I samme båd er RokokoPosten.dk som udover at dele navn med min egen gamle gravhund er en sjov "nyheds"-tjeneste. Hvem kan f.eks. stå for overskriften Kendisser: Vi vil også have karantæne fra D'Angleterre...

Har du lyst til at dele nogle af dine favoritter?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lise skriver Skriv dig op