Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Hans Stokholm Kjer fra Kjers Kommunikation Skriv bedre tweets og statusopdateringer

Skriv bedre tweets og statusopdateringer

2.028 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 November 2009

På Twitter har du 140 tegn til at levere en hel historie, og det kan godt være noget af en udfordring. I dette blogindlæg tager jeg udgangspunkt i, at du bruger twitter til at være i kontakt med kunder og forretningsforbindelser. Jeg skriver altså ikke om, hvordan du

På andre sociale medier har du bedre plads, men de tips jeg giver her kan med fordel også bruges andre steder.

  1. Vær bevidst om, hvorfor du skriver tweets. Tænk på modtagerens situation. Hvordan skal han reagere?
  2. Vær bevidst om at bruge de socale medier til at tegne en klar og menneskeligt nuanceret profil af dig og din virksomhed.
  3. Læg værdi i dine tweets. Sørg for at aflevere budskaber, som gavner dine "diciple". Hvis du deler righoldigt ud, vil dine "diciple" af sig selv kræve mere.
  4. Tweets må gerne have et rigt sprog. Brug spændende og præcise ord i stedet for tomme: "Jeg og min bjergtagende Principia betvinger stigninger uden for kategori" er mere levende end "Jeg cykler op ad bakke."
  5. Lav action-tweets, men kun ind imellem - og kun, når det har værdi. Læg gerne links til dine nye blogindlæg, men det skal ikke være det eneste, du tweeter om - så kunne jeg jo lige så godt abonnere på din blog. Læg gerne links til dine gode tilbud, men sørg også for, at jeg har den viden, der betyder, at jeg er opmærksom på mit behov for dine gode tilbud. Sælger du antivirus, kan du f.eks. holde mig opdateret om, hvilke vira, der ødelægger hvad for tiden - og så ind imellem fortælle, at nu er din scanner blevet 20% hurtigere og koster derfor kun 1/3 af, hvad den plejer.
  6. Undgå at udstille dig som dum og dorsk. Vi er mange, der under tiden morer os med mindre lødig omgangstone. Hold den væk fra dine tweets. De kan meget let udstille dig som dum og dorsk, fordi jeg ikke kender dine interne jokes med gymnasievennerne.
  7. Gengiv gerne andres tweets (retweet) og anerkend dermed deres værdi - det styrker dit netværk. Men husk, at de tweets, du gengiver er med til at tegne billedet af dig.
  8. Fortsæt gerne med dine egne tweet-råd i kommentarerne nedenfor, men prøv at holde dem på 140 tegn.

 

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Hans skriver Skriv dig op