Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Personlig coaching

4,832 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 March 2012

I mine personlig coaching-forløb møder jeg rigtig mange mennesker der har et udsagn i deres indre dialog med sig selv, såsom ”Jeg ville så gerne have været, men ...”.

Vi har alle ønsker og drømme om det ene og det andet, hvilket er udmøntet i forskellige målsætninger for eksempelvis at tjene flere penge, en bedre karriere eller et bedre helbred. Men har disse målsætninger også en bivirkning? En bivirkning kan være at hvis vi fokuserer meget på en given ting eller område, nedprioriteres ofte andre områder i ens liv!

Hvilke områder der halter, og hvilke der går godt, kan man få overblik over igennem dette simple værktøj kaldt livshjulet, der ofte benyttes inden for personlig coaching. Et værktøj der fungerer ved at man grupperer sit liv ind i en cirkel der symboliserer et hjul, og herunder ens eget livshjul. Identifikationen af de nævnte områder kommer så ved at man validerer de enkelte grupper ud fra en skala fra 0 til 100 %, hvor 100 % er det optimale. Når man har udfyldt selve livshjulet, vil man dermed finde de områder, der halter, og som kræver et større fokus.

Inden vi dog starter med at sætte en målsætning for disse områder i ens liv, er det vigtigt at lave en vision og platform for ens liv. Med det formål for øje at skabe en bedre balance i ens liv.

  • Hvad tror du der er muligt?
  • Hvad vil du opleve hver dag?
  • Hvordan vil du føle hver dag?
  • Hvilke oplevelser vil du have?
  • I hvilken retning vil du gerne udvikle dig?
  • Hvem vil du gerne dele dit liv med?
  • Hvordan vil du i princippet leve hvis det var din sidste dag!

Desværre er der rigtig mange mennesker som bruger det meste af deres liv på at tænke ”Jeg ville så gerne have været, gjort ……”. I stedet for at definere hvad, hvorfor og hvorledes de vil have det de ønsker.

Men hvorfor er det så at vi IKKE allerede har gjort det? Et af svarene kan man finde i denne simple form for adfærdsmønster

Hvorledes det fungerer, og hvad man skal være opmærksom på, kan du finde svar på i nedenstående video.

Skriv rigtig gerne en kommentar til hvorledes du opfatter dette, og om du kan nikke genkendende til dette adfærdsmønster i din eller andres hverdag.

De bedste hilsner

Kim Kampp

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere