Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Drop dine mål og drømme

5.649 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 March 2011

Målsætninger, ønsker og drømme spiller en stor rolle for rigtig mange mennesker både personligt men også i forhold til ens virksomhed og livet som iværksætter, men hvordan arbejder vi egentlig med vores målsætninger og mange drømme og ønsker, og hvordan påvirker det vores egen og virksomhedens identitet.

En tendens, som jeg ofte ser er, at mange ofte kommer ud for forskellige former for identitetskriser både personligt og professionelt. Identitetskriser, som ofte har forskellige former for negative følgevirkninger såsom alenlange projektplaner, der aldrig bliver realiseret, ubrugte fitnessabonnementer eller salgsaktiviteter, der ikke bliver gennemført. I den mere alvorlige ende ses lidelser som depression, angst, stress m.m..

En krise eller kriser, som ofte bunder i et adfærdsmønster og identitets paradoks, der opstår, når vi baserer vores handlinger på drømme og ønsker i stedet for reelle handlinger. Ved at identificerer dette adfærdsmønster, kan man undgå disse negative følgevirkninger og samtidig bibeholde sine drømme og ønsker.

Jeg har beskrevet dette adfærdsmønster og værktøj, samt en god og brugbar løsning for at undgå dette i denne video. Håber i kan bruge det!

 

Af en eller anden årsag er linket forsvundet som et youtube vindue så vedhæter lige et link til videoen her http://www.youtube.com/watch?v=P5FXUkSbqzU

Keep Swinging

Kim Kampp

PS. En masse superdygtige aminoer og jeg selv holder foredrag på iværksættermessen i Køge på lørdag den 26/3 2010 kl. 14.00 omhandlende ”Den Gyldne Vej”. Deltagelse på messen er gratis og kan give dig det skub, du lige netop har brug for i din forretning. Jeg glæder mig til at møde jer!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op