Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Så fik jeg sørme en blog!

1,528 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 October 2009

  Jeg har længe gået og tumlet med idéen om at jeg godt ville have en blog.
Men jeg har sørme også haft svært ved at beslutte mig om hvordan,  hvorledes og hvad den eventuelt ville skulle indeholde - og derfor har det også taget noget tid.
Jeg har vendt "problematikken" med nærmest alt og alle som jeg har snakket med. Og jeg har fået en stor bunke tips, tricks og forslag som alle har været mere eller mindre brugbare. Så derfor er mit valg så også faldet på, at jeg vil have en personlig hjemmeside som omhandler mig og ikke kun MediaMouse som de fleste ellers nok kender mig fra. Rygraden i denne hjemmeside skal så primært være en blog.

MEN, jeg har det også sådan at jeg meget sjældent gør tingene halvt - og derfor vil jeg ikke bare smide en halvdårlig hjemmeside i luften. Og da min fritid til at få sådan en hjemmeside på plads er meget begrænset for tiden, så har jeg indtil videre sat projektet på vågeblus. Men så var da at Amino-crewet spurgte mig om jeg så ikke indtil videre ville have mig en blog under Amino, så jeg kunne hælde mine guldkorn og tanker ud herinde indtil min egen hjemmeside en gang om måneder/år er i luften.

Så derfor vil jeg fremover skiver lidt på min blog herinde når jeg har tid og lyst til det. Så kan jeg også selv få en fornemmelse af om en blog nu vitterligt er noget jeg gider at bruge tid på - og i det hele taget kan finde ud af at få udtrykt mig på (ellers gider jeg nok heller ikke at bruge tid på den). Du skal ikke forvente at jeg vil bruge masser af tid på visuelt at tune min blog herinde, da jeg primært vil fokusere på det tekstmæssige indhold. Og hvis det bliver så godt som jeg selv håber på, så kan det også være at det kan fremskynde processen omkring min egen hjemmeside. Det vil tiden vise Geeked.

Håndtegn til Amino-crew og Thorborg
/Jesper

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jesper skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere