Høj energi hele dagen og slap så af! - Linda Callesens Blog - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Om denne blog

Linda Callesens Blog
 

Syndication

 

News

  • Bliv ABC stress-konsulent og reducer stress tilstande hos teams og hos enkeltpersoner. Vi lancerer en ny og banebrydende uddannelse, der tager udgangspunkt i praksis og i nyeste teorier om stress og stress håndtering både menneskeligt og organisatorisk. Har I besluttet at sikre et bedre arbejdsmiljø? Er jeres arbejde påvirket af høj energi i perioder? Er I opmærksomme på at skabe trivsel og inklusion?
 

Høj energi hele dagen og slap så af!

Skrevet  02-07-2017 19:37  af  Callesen Consult 

Måske kender du det - der har været drøn på - du har måske kørt hele dagen og talt med kunder samtidigt. Måske lige smuttet forbi kontoret for at afleverer et par ordre eller samle op på forskellige kundemøder i løbet af dagen. Det er en afslutning på en lang uge eller et par måneders hårdt salgsarbejde.

Hjem og hendte kufferten for så at smutte på forlænget weekend. Kører afsted en eller to timer for at nå frem til destinationen - finde værelset og så slappe af.....

Slappe af.... Slappe af... "åh jeg skulle lige checke om jeg fik sendt mailen"..."hvem er nu det der ringer?"... slappe af... det føles som noget der ikke rigtigt kan lade sig gøre. Du tager en øl eller et glas vin og drikker måske lidt hurtigt og kan mærke at du virkelig var tørstig...slapper af... drikker resten lidt hurtigt og snakker en del om hvad du har lavet i dag eller i ugens løb. Måske får du ikke lige hørt hvad de andre siger og du afbryder lidt for hurtigt for selv at snakke om dit eget. I taler om at det er godt lige at slippe og kunne slappe af... et par dage. Det er så "hyggeligt at kunne slappe af". Måske når du dertil at du måske rigtigt mærker hvor træt du egentlig er og begynder at mærke alkolholen fra øllen eller vinen.

Du begynder måske at falde lidt mere til ro.

Men det er svært at slappe af... det er ligesomom, der kører et godstog indeni dig og der er konstant en energi, der ikke vil slappe af. Du er opspændt og træt, som et alderdomshjem på engang. Måske har du en rastløshed, der gør at du ikke kan sidde stille i ret lang tid af gangen. Eller du bliver utilpas hvis du ikke kan spurte lidt rundt i løbetøjet en 10 km eller på mountainbiken 40-50 km - for at du slapper af....

Alt for mange har svært ved at "lande" høj energi og ved ikke hvad de skal gøre for at kunne rumme både høj og lav energi. Det kan læres men det kræver at du er villig til at se på din egen adfærd og øve dig i evnen til at mærke hvad det gør ved dig.

Se mere på www.callesenconsult.dk eller www.mindrestress.dk


Besøg vores andre hjemmesider :
lll