Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Linda Callesens Blog Det gode lederskab i en forandring

Det gode lederskab i en forandring

1.338 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 June 2011

Det er den store udfordring for ledelsen idag at turde bruge sig selv og turde være transperant overfor sine medarbejdere. I Callesen Consult arbejder vi med at understøtte det gode lederskab og få lederen ud af skabet.

Det forekommer mig at jeg gang på gang hører mig selv udtale at vi befinder os på et arbejdsmarked hvor det er et vilkår at være i forandring. Det næste jeg kommer til at tænke på er hvordan er det så at arbejde med sådan et vilkår? Og er det et vilkår, der er indiskutabelt? Når vi italesætter det som et vilkår er der måske en tendens til at vi så agerer som var det uforanderligt.

Det forekommer indimellem at forandring er en tilstand, som vi egentlig ikke har nogen indflydelse på i modsætning til tidligere tider, hvor ledelsen forberedte sig på at skabe forandring og dermed satte mål for hvad der skulle ske. Og hvordan er det så at være i ledelse idag i modsætning til tidligere?

Vores erfaring viser at man bliver mere involveret i sin ledelsesposition når man skal kunne imødekomme forandringerne i det daglige arbejde. Det kalder på en større personlig involvering og en bevidst balancegang imellem sin ledelsesrolle og det personlige engagement.

Lederens fokus på værdier og udvikling

Du er velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon hvis du har spørgsmål om ledelse

kontakt@lindacallesen.dk  eller 3138 8968

http://callesenconsult.dk/forside/nyheder-om-trivsel/

http://lindacallesen.dk

vi ses

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Callesen skriver Skriv dig op