Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Linda Callesens Blog Tørre tæsk til ledelse i Dynamic lab

Tørre tæsk til ledelse i Dynamic lab

1.125 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 January 2011

Nytårskuren er igangsat 2011

Vi har netop afsluttet vores første årlige Nytårskur i Callesen Consult for særligt indbudte kunder og relationer. Fokus var at forholde sig til ledelse og hvilke erfaringer vi har fået i det forgangne år. Processen gav rum til nærvær og reflektion og cooperativ læring. Set med Otto Sharmers øjne et suplimt forløb med erkendelse og spejling for deltagerne og downloading af viden og læring. Stor aktivitet og proces i gruppen var årsag til at dagen fløj afsted og vi fik nogle særligt spændende opdagelser og nye behov for at mødes inden kort tid igen.

Processen var givende for vidensudviklingen og for forandringsprocessen hvilket har gjort det interessant for os at beskæftige os med ledelse. Nutidig og fremtidig ledelse handler måske om at give slip på det vi tror og så netop mærke og sanse hvad vi kan se, der skal ske?  Eller involver hele konteksten i overvejelserne om processen for at udvikle og møde nuet og være nærværende som ledelse?

Vi ser hvad der sker på næste procesdag - tør vi arbejde endnu mere processuelt? Tør vi se hvad vi kan udvikle mod? Og giver det os evnen til at tænke forandringsproces, som en nærværende og nuværende proces?

Vi arbejder med dynamisk nærvær i ledelse og fortsætter vores udvikling gennem netværk, og med netværk. Det er en særlig målsætning at forholde sig refleksivt og dynamisk til processerne vi igangsætter og afslutter til fordel for vidensdeling, udvikling og forandring.

Lad os vende tilbage til nuet

De bedste hilsner

Linda Callesen, Callesen Consult

Systemisk ledelses konsulent og træner i stressmestring

http://callesenconsult.dk/forside/nyheder-om-trivsel/

http://lindacallesen.dk

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Callesen skriver Skriv dig op