Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Fotobøger Blog Kreative gaveideer til mors dag

Kreative gaveideer til mors dag

1,959 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 May 2013

På mors dag vil alle mennesker med et godt hjerte gerne vise deres kærlighed og taknemmelighed over for det menneske, der bragte dem til verden. Ann Green, der er ekspert i kreative gaver, mener: "Det har i årtier været årets vigtigste dag for blomsterhandlerne, og chokoladeforretningerne har også en fest. Men chokolade og blomster er ikke noget nyt eller opfindsomt og ikke ligefrem en særlig personlig gave." I stedet foreslår hun en liste af attraktive forslag til alle, der er på jagt efter en god gave til mors dag.

Hvis man vil pynte op hjemme hos mor med fotos, der fastholder gode minder, har man nu bedre muligheder for det end nogensinde før. For eksempel kan man hos FotoInsight finde alle mulige ting til hjemmet, som man kan få trykt fotos på. En praktisk ting er for eksempel en fotobordskåner med et påtrykt billede i formatet 9 x 9 cm. Den har en særlig overfladebehandling, så den kan vaskes af og ikke får ridser. Og selvfølgelig bliver mor glad, når glas, krus, kaffe eller andre væsker ikke efterlader mærker på bordet. En dækkeserviet, hvor der også er plads til gruppefotos eller landskabsbilleder på 28 x 38 cm, er også rigtig praktisk. Takket være den matte overfladelakering kan fotodækkeservietten ikke få ridser, og den kan tørres af og holder sig pæn i lang tid.

Med det passende portræt, gruppebillede eller feriefoto bliver køkkenuret med påtrykt foto til en flot dekorationsgenstand. Køleskabsmagneter med foto er også en meget populær gave. Og hvis hvert medlem i familien har sådan en magnet, kan mor nemt uddelegere opgaver til hele familien på køleskabet eller magnettavlen.

Hvis man gerne vil give sin mor en gave, der kommer fra hjertet, kan man vise det med en hjerteformet pude med hendes yndlingsbillede. Til mødre, der er mere praktisk anlagt, vil et forklæde med påtrykt foto måske være lige i skabet.

Fra FotoInsights store udvalg af kaffekrus kan man i hvert fald finde det passende fotokrus med eget foto, der passer til enhver mors smag.

Flotte billeder tager sig virkelig godt ud som plakater på alu-plade. Sådan et premiumprodukt, der er særdeles populært blandt gallerier og fotoudstillinger, kan også shines op med acrylglas i fototrykkeriet Printing-1. Hvis man hellere vil give sin fotogave med gode minder i bogform i stedet for billeder til at hænge op på væggen, kan man give verdens bedste mor en personlig fotobog. Det kan du læse mere om i fotobogstesten.

Gode brugbare gaver er hæfter, spiralblokke og notesbøger med omslag, som man kan udsmykke med sine egne billeder og tekster til mors dag.

Noget der kan laves hurtigt, og som altid er en passende gave, er krystalhjertet med indgraveret foto, der laves med en særlig laserstråle. Det ser pænt ud og vil altid bringe glæde.

Der er altså ingen grund til at fortsætte med at give de samme gaver til mors dag. Man kan i stedet sprede glæde med fotos, der fastholder gode minder.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få oniatapa blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere