Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Din succes, er min succes!

2,258 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 June 2011

Hvem er den aller fedeste at være sammen med – ham/hende der er succesfuld selv, eller ham/hende der efterlader dig lidt mere succesfuld, hver gang I bruger tid sammen? Få de grundlæggende ”hemmeligheder” bag din succes, er min succes metoden her.

Be interested not interesting
For år tilbage rendte jeg ind i tidligere succesfuld advokat, som havde valgt at gøre komet-karriere indenfor multi level marketing. Til dagligt gik han i de vildeste jakkesæt, dyre ure og hvad der ellers hører med. Når han gik til fest var det i kvalitets-tøj, men typisk jeans og t-shirt. Han talte meget sjældent om ham selv, men mere om systemer og muligheder, som han gerne ville dele med andre. En af hans one-liners var; be interested not interesting, og den levede han 100% ud hver dag. I hverdagen gav hans udstråling ham autoritet og gennemslagskraft, til festerne følte alle sig virkelig godt til pas i hans selskab, de var jo altid lidt bedre klædt end ham.

Alt for ofte indenfor; netværk, møder, arrangementer osv., er der overdrevet fuld skrue på; ”såeh så man lige mig-adfæren”. Name-dropping, udveksling af fælles ”venner” og ”poker-historer” om alle de store succeser folk har bag sig.

Jeg er imponeret – virkelig!
Personligt bliver jeg mega imponeret – der er godt nok mange dygtige mennesker derude. Men dem jeg husker tydeligst er dem, som på en eller anden måde har bidraget til min egen ”succes”. Vi husker dem – både når vi skal bruge inspiration, eller dele spændende muligheder med andre – alle dem der var interesserede i os, og ikke dem der var så interessante selv, at vi instinktivt tænker at de har rigeligt med muligheder og succes i forvejen, og sikkert ikke har tid til os/mig.

Hvorfor er det sådan?
Fordi vi ikke selv bliver ”frelst” af, at ”frelserens” skygge rammer os. Nej, ham eller hende der vil følges med os, er den vi kan identificere os med, kopiere, lære af og tør lave fejl sammen med – vi skal tro på det og øve os. Så hver gang vi ønsker at øge egen succes, er den direkte vej at hjælpe andre til, at få endnu mere succes. Et godt eksempel er kunde henvisninger. Du hjalp mig, nu hjælper jeg dig.

Succes handler selvfølgelig om hvad vi kan, men langt mere om hvad vi kan sammen med andre. Andre er dem der køber vores produkter, forelsker sig i vores personlighed osv. Din succes, ER min succes – og det samme gælder den anden vej rundt.

Hvad kan du gøre?

  1. Træn at interessere dig for andre. Ikke for hvad de kan give dig, men ud fra hvad du kan tilbyde dem.
  2. Lyt til andres succeser og del kun din egen, hvis du bliver spurgt.
  3. Del dig selv – ikke kun dine meninger.
  4. Husk at hver gang du kritisere andre, kritiserer du også dig selv.
  5. Be interested not interesting :O)

Med ønsket om din success,


Christian Campbell

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Christian blogindlæg Skriv dig op