Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om Affiliate Marketing

Affiliate DM - inspiration og muligheder

Skrevet af:
11. september 2012 | 3.658 Visninger | 1 kommentarer
Hvor mange stjerner giver du? :

Amino Ekspertblog

Ken Schultz fra Partner-ads

Ekspertblogger på Amino om Affiliate Marketing

Sidste år var der en konkurrence blandt affiliates om hvem der først kunne nå at tjene 5.000 kr. på ét website.

Denne konkurrence er nu i år udvidet og gjort endnu mere interessant. Vinderen er den der først tjener 50.000 kr. på et nyt website efter fratrækning af evt. udgifter. Se mere om konkurrencen her: http://affiliatedm.dk/om-konkurrencen

Arrangørerne bag konkurrencen har i år formået at skabe noget der er rigtigt interessant at deltage i, da der nu også er kommet sponsorer til. Man har allerede nu tiltrukket nogle super affiliates og mange andre affiliates som søger at vinde eller som bare deltager fordi de godt kan lide en god udfordring. Og så er der alle dem der følger med på sidelinjen for at suge viden og tips til sig, eller fordi de synes det er en sjov idé. Konkurrencen har allerede nu fået meget eksponering og er det hotteste debatemne på Amino lige nu.

Hvad er så det der gør Affiliate DM til noget alle affiliates, annoncører og folk med interesse for online markedsføring bør interesse sig for?

Det er der flere grunde til:

1) Der bliver sat fokus på affiliate og på at affiliate kan skabe god indtjening.
Målet på de 50.000 kr. er jo rimeligt højt, men samtidigt er der gode muligheder for at nå det for de fleste at deltagerne. Nogle vil bruge længere tid end andre, men muligheden er der :-)
Det viser at du skal tro på dig selv som affiliate og holde fast. Mange deltager også på 'sidelinjen' og ikke i selve konkurrencen, men benytter den som en støtte til viljen om at fortsætte.

2) Der bliver skabt interesse omkring affiliate som sådan.
Konkurrencens deltagere udstråler motivation, som smitter af på mange der kun har lavet lidt affiliate, kun snuset lidt til det eller ikke har forsøgt sig med det endnu. Det giver mod på at bruge mere energi på affiliate. Og da deltagernes websites er meget forskellige så viser det er der er masser af muligheder for affiliates (nye som erfarne) i mange nicher. Det giver følelsen af at hvis de (deltagerne) kan, så kan jeg også. Deltagerne kan være nogen man ser op til og som inspirerer én til at yde sit bedste.

3) Det er sjovt
Det er sjovt at følge konkurrencen og de indlæg, nyheder og debatter der følger med.

4) Affiliate mulighederne for annoncører bliver større
I takt med at konkurrencen øger fokus på affiliate, så er der også muligheder for at flere annoncører kan begynde at benytte affiliate marketing ligesom nuværende affiliate annoncører kan få mere ud af deres nuværende markedsføring.

5) Der skabes omtale i markedsføringsbranchen
Online markedsføring og affiliate især får mere omtale med en sådan konkurrence. Det viser omverdenen at affiliate ikke er en gråzone disciplin mere, men et værdifuldt markedsførings værktøj for online annoncører, specielt online butikker.

Hvad er min pointe så med dette blog indlæg?

Det er at der er skabt en super konkurrence og et super fokus på mulighederne for affiliates og affiliate annoncører.

Så støt op om denne konkurrence!

Den er med til at udvikle affiliate og online markedsføring, og skaber masser af glæde, initiativer, motivation og indtjening blandt dem der lader sig inspirere af den.

Mvh.
Ken Schultz

saxis

Læs også


Kommentarer

Lars Skjoldby   den 12-09-2012 kl. 11:49

Hej Ken

Først og fremmest tak for din støtte til konkurrencen. Det er en virkelig flot præmie du sætter på højkant.

Jeg glæder mig over selv at have muligheden for at være med. Som jeg også har skrevet på min egen blog, giver konkurrencen præcis den forpligtelse jeg har brug for, får at oprette et godt affiliate site, som på sigt kan blive en god investering.

Jeg opfatter det sådan at det kun er de virkelig hardcore affiliates som går ud og kontakter webshops inden for nicher der ikke findes programmer til i forvejen. Men ved at henvise til denne konkurrence, tror jeg at denne proces bliver nemmere.

Så mon ikke vi allerede inden for de næste måneder ser en opblomstring af nye programmer og nye hos bl.a. dig.

Dbh

Lars Skjoldby

Er kommentaren brugbar? 5 0
 

Tilføj en kommentar

 

 
For at holde spammere ude, fortæl os hvad er: fem + fire =
Husk Mig

Få besked når der kommenteres (Log ind for at få tilsendt mail)
 

Om denne blog


Få besked når Ken skriver


Partner-adsBesøg Partner-ads - Klik her


Ken på Twitter

Hvis du vil have besked når Ken og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer