Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om Affiliate Marketing

Eksportsalg via affiliates i udlandet

Skrevet af:
6. juni 2012 | 2.989 Visninger | 2 kommentarer
Hvor mange stjerner giver du? :

Amino Ekspertblog

Ken Schultz fra Partner-ads

Ekspertblogger på Amino om Affiliate Marketing

Der kommer et tidspunkt i mange webshopejeres liv hvor de gerne vil tage det store skridt og sælge deres varer til forbrugere i udlandet. De får så oversat deres webshop til f.eks. svensk, norsk, tysk, engelsk e.l. og får den klargjort til udenlandske kunder.

Men det store spørgsmål vedr. markedsføring melder sig hurtigt: Hvordan trænger man så ind på de nye markeder? Der er jo masser af barrierer såsom sprog, kultur, markedskendskab etc. Og det tager tid at opnå de interne fordele som lokale shops har, og medmindre du har et unikt produkt, så skal du jo konkurrere med dem.

Men vidste du at der faktisk findes en genvej til at komme ind og få ordentligt fat i et udenlandske marked? Denne genvej hedder affiliate marketing, nærmere bestemt muligheden for at gøre brug af udenlandske affiliates.

Udenlandske affiliates taler og skriver allerede det lokale sprog, de kender kulturen, og ikke mindst så kender de markedet. Med andre ord: De ved hvordan dine varer skal sælges til de lokale forbrugere.

Så hvorfor ikke benytte sig af den mulighed?

Når du alligevel får oversat din butik, så få lavet et sæt bannere på det lokale sprog samt nogle gode tekster (slogans, introtekster etc.) som kan bruges af de udenlandske affiliates.

Tilmeld dig så hos et netværk der arbejder med udenlandske markeder (dem er der efterhånden mange af - se eksempler længere nede).

Netværket vil typisk være glad for en butik som din, fordi den ikke allerede findes hos andre netværk i det pågældende land. Netværket vil så typisk forsøge at finde affiliates som passer til din butik, og som så kan hjælpe dig med at skabe flere salg. Kommunikationen med affiliates kan ske med netværkets hjælp, og du behøver derfor ikke at være specielt god til det lokale sprog for at kunne benytte affiliate marketing der.

Her følger et udvalg af affiliate-netværk som tilbyder udenlandsk markedsføring til danske onlinebutikker: Partner-ads (Tyskland og UK), Tradedoubler (UK, Spanien, Sverige, Norge, Finland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Irland, Italien, Litauen, Østrig, Rusland, Polen, Schweiz, Holland, Portugal), Adservice (Sverige, Norge, Finland, UK, Tyskland og Spanien) og Webgains (UK, Irland, Frankrig, Tyskland, Holland, Sverige, Spanien).

Hvis du vil endnu længere ud i verden, så findes der f.eks. Commission Junction (hele verden) og Zanox (USA, Brasilien og Tyrkiet ud over det meste af Europa).

Så der er masser af muligheder for at få hjælp til dit salg i udlandet.

God fornøjelse :-)

Ken Schultz

Læs også


Kommentarer

Fashion-Seller   den 08-06-2012 kl. 16:30

Et godt råd er, at man får hele ens setup omkring shoppen gearet til de udenlandske markeder før, at man begynder at tænke i affiliate. For er shoppen og alt omkring ik klar, så hjælper det intet at få en masse trafik fra affiliate sites, da shoppen ik vil konverterer.

Og det er nok de færreste affiliate sites, som gider sende trafik i ens retning, hvis det ikke konverterer til salg.

Jeg siger ik, at man intet kan sælge på denne måde, men man går glip af enormt mange salg, hvis alt det grundlæggende ik er klar...

Er kommentaren brugbar? 2 0
Ken Schultz   den 08-06-2012 kl. 19:07

@Fashion-Seller

Ja, det er naturligvis en forudsætning at butikken er helt klar :-)

Indlægget fokuserer primært på den markedsføring man skal igang med og hvordan affiliate marketing kan være en genvej.

Mvh. Ken

Er kommentaren brugbar? 2 0
 

Tilføj en kommentar

 

 
For at holde spammere ude, fortæl os hvad er: fire + tre =
Husk Mig

Få besked når der kommenteres (Log ind for at få tilsendt mail)
 

Om denne blog


Få besked når Ken skriver


Partner-adsBesøg Partner-ads - Klik her


Ken på Twitter

Hvis du vil have besked når Ken og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer