Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er AuthorRank

Amino.dk Wiki Amino Svar DIVERSE Hvad er AuthorRank
Hvor mange stjerner giver du? :

AuthorRank er et tiltag fra Google, der gør at indhold i god kvalitet vil blive vist højere i Googles søgemaskine, og at personerne bag indholdet ligeledes vil få god eksponering.

Tidligere blev indhold bl.a. fremhævet på Google, som følge af at der blev linket meget til det, da man gik ud fra at flere links til noget indhold, var lige med at indholdet var interessant.

Nu har Google indført AuthorRank, hvor der bliver fokuseret mere på personerne bag indholdet, og deres omdømme, som værende endnu et parameter til at udvælge og fremhæve relevant og kvalitetsmæssigt indhold til fordel for brugerne af Googles søgemaskine.

En forudsætning for at blive fremhævet på Google med AuthorRank er at man tager et AuthorShip (forfatterskab), og det gør man ved at oprette en Google+ profil. Google+ er Googles version af Facebook.


Her er et eksempel på hvordan indhold med AuthorShip ser ud på Google


Hvis du vil i toppen af Google og få eksponering, kræver det, bl.a. at du skriver indhold der gavner læserne, motiverer dem til at skrive kommentarer, trykke ”Synes godt om”, give dig 1+´ere (Googles svar på Facebooks ”Synes godt om”), og får dem til at dele dit indhold.

Jo højere AuthorRank du har, jo mere eksponering vil dit AuthorShip og dit indhold få, og det kan resultere i større gennemslagskraft og indflydelse hvis du gør det rigtigt. Så det er en god idé at få styr på AuthorRank, og tage et AuthorShip, hvis du vil frem på Googles søgninger.

Hvordan bliver mit indhold fra Amino fremhævet via AuthorRank?

Først og fremmest kræver det at din profil på Amino bliver opfanget af Google, og det forudsætter at du har skrevet mere end 25 indlæg på Amino, har udfyldt mere end 80% af din profil, eller er Amino Plus medlem. (Du kan blive Amino Plus medlem her). Dernæst skal du som tidligere nævnt have en Google+ profil. (Det kan du få her.)

Din Amino profil og din Google+ profil skal forbindes, og det gør du ved at gå ind på din Amino profil, evt. via det faneblad du finder i dit profilnavn, øverst til højre, og trykker på ”Ret Profil”.

Derefter scroller du ned hvor der står ”Oplysninger om dig (som alle kan se)”, og tilføjer linket til din Google+ profil i feltet ud for der hvor der står Google+ URL, for til sidst at trykke på Gem knappen nederst i din profil.

Tilføj linket til din Google+ profil i feltet udfor der hvor der står Google+ URL


På din Google+ profil skal du gøre noget tilsvarende. Log ind på din Google+ profil, tryk derefter på ”Rediger Profil” placeret øverst i profilen, og scroll ned til der hvor der står ”Andre Profiler”, tryk derefter på linket ved navn ”Tilføj tilpasset link” og tilføj linket til din Amino profil, tryk derefter på Gem.Tilføj linket til din Amino profil ved at trykke på linket ved navn ”Tilføj tilpasset link”, og tryk GemNu skulle du meget gerne være sat op til AuthorRank hvad Amino angår, og så er det bare om at skrive indhold der giver mening, booster dit AuthorShip, og er til glæde for andre.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere