på Amino

Statistik

Denne profil blev set 21 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Gode Feeds

Morten Lærkholm anbefaler disse feeds
 
Profil

Morten Lærkholm  Amino Plus Amino Ekspert

København
88  Indlæg
558  Point

Morten Lærkholm finder du også her:

   Min biografi

Mit mål: Det skal være lige så let at bestille transport af gods som det er at bestille en flybillet

Hvordan: Teknologi kan løse mange af de udfordringer både mindre virksomheder som ønsker at importere eller eksportere, og speditører står overfor

Jeg er uddannet i Mærsk og har læst HDU og HDF på CBS. Efter 12 år i transport branchen for en af de største spillere, besluttede jeg mig for at blive iværksætter. Jeg mener logistik industrien kan lære meget af andre brancher hvad angår teknologi - og specielt når det kommer til kommunikation og transparens i markedet. Det er mig ubegribeligt at det skal tage så lang tid at få svar på hvad den totale omkostning er for at transportere gods fra et sted til et andet når man spørger etablerede speditører, og at det beløb sjældent stemmer overens med den faktiske omkostning.

Det bør ikke være mere kompliceret at bestille transport af ting end transport af mennesker. Transportørens vigtigste opgave er at gøre det let for virksomheder at få flyttet deres varer - men specielt for de mindre virksomheder, er der stadig meget vi kan gøre.

I 2012 grundlagde vi Transporteca. I alt sin enkelhed er det en sammenlignings og booking portal for stykgods hvor virksomheder hurtigt og effektivt kan få et overblik over transportløsninger, deres omkostninger og totale transittider - samt lave en bestilling på få minutter. Vi mener selv vi har fundet en løsning som hjælper både transportører og virksomheder som skal bruge transport, og ser frem til at gøre transport endnu lettere for mange flere virksomheder.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
2012 - gør det lettere for mindre virksomheder at bestille godstransport

   Nyheder
   Gæstebog
Ukendt skrev: Transporteca
29-12-2013 20:50

Rigtig interessant koncept med Transporteca! Modsat jeres konkurrenter, så virker det rent faktisk troværdigt.

Egentlig er gennemsigtighed i transportbranchen en åbenlys mangel. Jeg har selv siddet og bikset fragtkalkulationer sammen i excel til kunder, fordi vi brugte utrolig mange ressourcer på, at hjælpe kunderne til forståelse af de samlede omkostningerne.

God vind herfra!

Mvh Jacob 

   Mine aktiviteter
Se mere