Terkel Hansen - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Statistik

Denne profil blev set 18 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Terkel Hansen er ikke medlem af en Gruppe.

Terkel Hansen  Amino Plus

33 år fra Sandved
123  Indlæg
463  Point

Terkel Hansen finder du også her:

   Min biografi

Hej! Mit navn er Terkel.

Jeg har de sidste mange år, arbejdet med forskellige hjemmesider, både webshops, blogs, affiliate og hjemmesider. Jeg arbejder både med egne projekter og andres projekter.

Skal du have opsat en hurtig og billig hjemmeside, blog eller webshop, så siger du bare til eller bestil en på min hjemmeside, hvor priserne også fremgår.

   Nyheder
 • 11-09-2011
 • Tak for et fantastisk AminoTastic :-)

  Tiden går stærkt! Det er allerede et halvt år siden jeg sidst lavede en opdatering her :-) Der er sket meget siden sidst.. som man siger.. meget vand gennem åen.. er flyttet og alt mulig!

  Men nok om det.. Ville egentlig bare takke for en fantastisk god aften i går, med gode talere! Tak til Soulaima, Rolf, Thomas, Martin og Mikkel for en god aften :-)

 • 24-02-2011
 • Længe siden jeg sidst lavede en opdatering..

  Længe siden jeg sidst har opdateret mine nyheder her.. noget må tyde på at jeg har fået tiden til at gå uden.. For at fortsætte hvor jeg slap så er Links4You.dk nu nået 420 links i forhold til de 132 der var i September.. lille fremgang.. men det står også og passer sig selv kvaliteten er dog lige så høj som da jeg startede, alt bliver tjekket manuelt :-)

  Er lige startet på et nyt projekt, som bliver lidt af en udfordring for mig, så nu håber jeg bare på det lykkedes, og at jeg kan leve op til mine egne krav. Faktum er at det jo skal være godt for at jeg er tilfreds, så vi må se hvad fremtiden bringer for skøre idéer.

 • 19-10-2010
 • Tilbage fra ferie

  Så kom jeg tilbage fra en velfortjent ferie (forlænget weekend) i Berlin, i nær fremtid kan man læse om min ferie på min rejseblog www.mine-rejser.dk håber du har haft en god dag :-)

 • 23-08-2010
 • Single-Fyr.dk og NetdatingTips.dk er nu slået sammen

  Efter flere dages kamp er det nu lykkedes at samle to websider med over 200 indlæg under et tag, med viderestillinger og hvad der ellers høre, når man flytter fra et domæne til et andet :) Men kampen er nu vundet og man kan nu nyde resultatet :)

  NetdatingTips.dk

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Terkel Hansen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores samarbejdspartnere :