Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er Vendino?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. E-HANDEL & ONLINE MARKETING
  4. Hvad er dropshipping?
  5. Hvad er Vendino?
Hvor mange stjerner giver du? :

Vendino er en dansk startup, som specialiserer sig i at gøre dropshipping nemmere for netbutikker og grossister. Vendino kom på markedet i 2021 og blev stiftet af Kristian Kalajdzic og Tobias Lund Nielsen. 

Det var oprindeligt Kristian Kalajdzic, som fik ideen til Vendino tilbage i slutningen af 2019, da han undrede sig over, hvorfor det skulle være så besværligt, tidskrævende og omkostningstungt, at forbinde sin netbutik med en dropshipping leverandør/grossist. I midten af 2020 slog Kristian Kalajdzic og Tobias Lund Nielsen hovederne sammen og udtænkte en masterplan. Det blev startskuddet til en platform, som forbinder netbutikker med grossisters varelager, baseret på dropshipping.

Find dropshipping produkter nemt   

Vendino’s app, kan du finde dropshipping varer fra oprettede leverandører. Det gør sourcing processen lettere, da du slipper for at skulle opsøge og tage kontakt til mulige leverandører.  

Vælg blandt flere hundredetusinde produkter inden for kategorier som elektronik, møbler & interiør, gaming, legetøj og meget andet. 

Importer produkter med enkelte klik

Når du har installeret Vendino’s app/plugin i din netbutik og forbundet dig med Vendino’s platform, er du godt kørende. Vendino har nemlig gjort det nemt at importere dropshipping produkter, der skal nemlig kun enkelte klik til, for at kunne importere dropshipping produkter til din netbutik. Så i den forbindelse, slipper du ligeledes for at oprette produkter manuelt.

Leverandøren får automatisk besked når du laver et salg

Vendino har automatiseret hele ordreprocessen, så du sparer mest mulig tid, når du dropshipper. Alle kundeoplysninger sendes automatisk videre til leverandøren, så du slipper for at skulle håndtere ordrer manuelt.

Smart lagersynkronisering

Vendino har sørget for, at alle dropshipping produkter får opdateret deres lagerstatus automatisk. Det er med til at sikre, at udgåede produkter ikke bliver solgt og letter administrationsbyrden.

Hvor mange stjerner giver du? :