Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er dropshipping?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. E-HANDEL & ONLINE MARKETING
  4. Hvad er dropshipping?
Hvor mange stjerner giver du? :

Dropshipping er detailhandel, hvor detailhandleren ikke har varerne på lager. Han videresender blot kundens ordre til grossisten, som så sender den direkte til kunden. Måden hvorpå ordren videresendes kan variere, i nogle tilfælde sender detailhandleren manuelt ordren til grossisten, i andre tilfælde er det automatiseret. 

Købmanden har derfor ikke lageromkostninger og kan dermed spare mange penge. Men han har dog heller ikke kontrol over hele værdikæden, og derfor kan der ske fejl, han ikke kan gøre noget ved. Disse fejl kan minimeres ved at sørge for, at processen for ordrer, lagersynkronisering mv. er understøttet via IT.

Dropshipping en nem måde at starte op på og er derfor meget populært blandt nystartede iværksættere. Men også mere garvede iværksættere bruger dropshipping, da det gør det lettere at skalere forretningen. Særligt produkter som fylder meget eller har en lavere omsætningshastighed bliver dropshippet.

Hvordan kommer jeg i gang med dropshipping?

Det er til stor fordel for nystartede iværksættere blevet nemmere at komme i gang med dropshipping, end det har været tidligere. Der er nemlig kommet løsninger til, som gør det lettere at starte med dropshipping. Vendino er en populær dropshipping løsning, som hjælper netbutikker med at finde dropshipping produkter, gjort det nemmere at importere grossistens produkter til ens netbutik, automatiseret ordreprocessen og opdatering af lagerstatus. Måden det fungerer på, er at Vendino har lavet en app/plugin til eksempelvis Shopify, når denne er installeret i din netbutik, vil du kunne få adgang til de grossister, som Vendino har integreret op imod. Dermed sparer du penge og tid forbundet med selv at skulle forbinde din netbutik med en given leverandør.

 

Hvor mange stjerner giver du? :