Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er et linkkatalog?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. SEO
  4. Hvad er et linkkatalog?
Hvor mange stjerner giver du? :

Et linkkatalog er et website med en samling af links til andre websites. I modsætning til algoritmiske søgemaskiner som Google, Bing og Yandex, der indsamler data ved hjælp af automatiske computerprogrammer, indsamles og vedligeholdes links i et linkkatalog manuelt af redaktører.
 

Tidligere var linkkataloger meget udbredte og brugte. Et par af de første og største var Yahoo og Open Directory Project (eller dMoz). I Danmark var Jubii.dk i mange år et stort og dominerende linkkatalog.
 

Linkkataloger har i dag en meget mindre betydning og bruges ikke længere af ret mange. Der findes dog stadig enkelte linkkataloger og samlinger af links indenfor bestemte brancher.
 

Værdien af at få et link fra et linkkatalog er meget begrænset. Der er ikke så mange, der besøger dem mere, meget få klikker på links i dem og Google vægter ikke links fra linkkataloger højt – om overhovedet.
 

Det kan dog ikke skade dit website at være tilmeldt nogle få kataloger. Men spild ikke for meget tid på det.

Når du tilmelder dig et linkkatalog, skal du være opmærksom på, at du som regel skal skrive en unik, kort beskrivelse af dit website. Den samme beskrivelse bør ikke gå igen i alle kataloger.


Ovenstående tekst er skrevet af Waimea Digital

Hvor mange stjerner giver du? :