Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er et digitalt kassesystem?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. ADMINISTRATION & PENGE
  4. Hvad er et digitalt kassesystem?
Hvor mange stjerner giver du? :


Hvad er et digitalt kassesystem?

Et digitalt kassesystem kan registrere alle transaktioner og salgsdata elektronisk. Det betyder at data opbevares, lagres og kan logges efter behov fx efter krav fra SKAT. I dag kan et digitalt kassesystem integreres med andre systemer og bidrage til optimering af driften, og som afsæt for at træffe strategiske beslutninger med udgangspunkt i big data og business intelligence.


Skal jeg have et digitalt kassesystem?

Den digitale udvikling er konstant i forandring, og det stiller nye krav til virksomheder og organisationer. I december 2018 godkendte samtlige partier i Folketinget et forslag om at 12.500 mindre butikker, restauranter, pizzaria’er mv. skal investere i et digitalt kassesystem inden 2024.

Det er ikke kun kravet om korrekt indbetaling af moms og skat der er et argument for at investere i et kassesystem. Fremtiden forbliver online og digital. Som forretning fremtidssikrer du din virksomhed ved at vælge et digitalt kassesystem. 

Selvom du er iværksætter og din virksomhed måske ”bare” består af dig selv eller ganske få medarbejdere, er der udover et lovmæssigt krav også store forretningsmæssige fordele ved at investere i et digitalt kassesystem. 


Hvad er vigtigt når man skal vælge et digitalt kassesystem?

Tre vigtige fordele ved at vælge et digitalt kassesystem:

• Træf intelligente beslutninger på baggrund af vigtig data om din forretning

• Spar tid og ressource med automatisk bogføring

• Minimer svind, da al data bliver logget og kan spores efterfølgende

• Undgå næsten al spild med intelligent indkøb, planlægning og automatisk lagertræk

• Optimer og vækst din forretning med et digitalt kassesystem

 

Hvad er POS?

Når man læser om kassesystemer vil man ofte støde på begrebet ”POS” (=point of sale). POS henviser til det sted, hvor en kunde udfører betaling for varer eller tjeneste, og hvor moms kan registreres. Det kan være i en fysisk butik eller et online salgssted.

Nogle af de mest åbenlyse argumenter for at investere i et digitalt kassesystem er automatisering af transaktions-, bestillings- og produktionsprocesser. Det at kunne spore vigtige salgsdata over tid er deraf et afgørende argument. Afhængig af softwarefunktionerne i systemet kan forretningen spore vigtige salgsdata på omsætning, produktsalg og salgsmønstre, op- og nedskrivninger på lageret, medarbejderperformance, betalingstyper, madspild osv.

Disse typer af data kan medvirke til strategiske overvejelser som produkt-, koncept- og medarbejderudvikling, samt optimering af indkøb- og lagerstyring. Disse data kan anvendes intelligent til at skabe en forbrugeroplevelse som bygger på forbrugernes adfærd, og præcist det de efterspørger.

På den måde giver et digitalt kassesystem dig mulighed for at få overblik over hele din forretning og gøre dig i stand til at træffe intelligente og velbegrundende beslutninger om din virksomhed – stor som lille.

 

(Sponsoreret indhold)

Få et digitalt og fremtidssikret kassesystem

OnlinePOS leverer et godkendt digitalt kasseapparat, der både imødekommer den lille forretning og den store koncerns behov i branchen. Med OnlinePOS kassesystem får du et brugervenligt kassesystem til en fornuftig pris, og et fremtidssikret system.

Betalingsbranchen ændrer sig med hastige skridt, og kravene til digitalt software følger denne udvikling.Hos OnlinePOS sker der dagligt opdateringer og nye funktioner kommer til i tæt samarbejde med kunden. OnlinePOS gør alt for at leve op til kundernes krav og deres forventning om et fremtidssikret system. Alle skal kunne bruge OnlinePOS til at vækste og udvikle deres forretning! 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere