Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er Dinero regnskabsprogram

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. ADMINISTRATION & PENGE
  4. Hvad er regnskab?
  5. Hvad er Dinero regnskabsprogram
Hvor mange stjerner giver du? :

inero er et gratis regnskabsprogram til iværksættere, freelancere og andre mindre virksomheder. Programmet skærer alt unødvendigt fra, og fokuserer i stedet på, at gøre det nemt for brugeren at holde styr på sin økonomi.

Send Fakturaer Direkte Fra Dineros App

Rigtigt mange iværksættere løber rundt dagen lang, og har nogle gange slet ikke tid til at få sat sig ved computeren, og sørge for at kunden bliver faktureret, for det pæne arbejde man har gjort.

Derfor er der rigtigt mange af Dineros brugere, som benytter sig af deres app til iPhone og Android. Kernefunktionen er, at man kan tage billeder af sin kvittering, når man har købt noget til virksomheden.

Denne kvittering vil så ligge klar i bogføringsprogrammet, så snart man får sat sig ved computeren, og kan bogføre den korrekt. Netop bogføringen er super nemt, med deres Crowd-funktion.

Brug Fakturadesigneren Til At Matche Din Identitet

Uanset om du er håndværker, grafiker, køreskole eller noget helt fjerde, kan du få tilpasset dine fakturaer, så det passer din stil og design. Du kan vælge at gå med et klassisk layout, eller rette den til med farver, billeder og mere 

Når det er tid til at sende fakturaen afsted, kan du vælge blot at downloade en PDF, som du selv kan sende afsted med mail. En smartere funktion er dog at sende den direkte via regnskabsprogrammet med link til download.

Bruger du sidstnævnte funktion, vil du nemlig kunne se om din kunde har åbnet linket og downloadet fakturaen, eller om han endnu ikke har været inde og kigge. Inden du sender linket afsted, kan du naturligvis rette teksten til.

Kundeservice Året Rundt

Du kan række ud til Dineros support fra kl. 8 om morgenen til kl. 23 om aftenen hver eneste dag. Også i weekenden og også juleaften. Det er én af disse ting, som brugeren vægter utroligt højt.

Supporten fungerer primært på chat, så man altid kan gå tilbage og se tidligere chat-samtaler, så man ikke misser noget ud. Samtidig giver det også support-teamet mulighed for at være mere effektive, da de kan hjælpe flere brugere på én gang.

Mange af gangene, hvor man har brug for hjælp, kan man dog ofte klare det med selvhjælp. Bogføringsprogrammet gør nemlig meget ud af at udgive hjælpeartikler om alt fra A-Z, så man i mindre grad behøver at kontakte supporten.

Over 150 Integrationer

Selvom man kan klare langt de fleste økonomiske ting, direkte i regnskabsprogrammet selv, kan der af og til, være behov for mere tekniske eller unikke behov, for visse typer virksomheder.

Her er det utroligt givende, at Dinero har over 150 partnere, som beriger bogføringsprogrammet endnu mere, og dermed gør det endnu mere automatiseret og ligetil.

Uanset om du har en webshop, er frisør eller har din egen butik, er der forskellige integrationer, som hjælper dig i hverdagen. Fx indenfor lagerstyring, kassesystemer og booking. 

Gratis Abonnement Eller Pro Features

Der findes både en gratis version af programmet og en betalt. For mange vil den gratis version være nok, men efterhånden som man vokser, kan nogle af funktionerne fra den betalte version, blive nødvendige.

Én af kernefunktionerne i Dinero Pro er muligheden for at gemme bilag digital i skyen. På den måde behøver man ikke selv at gemme disse bilag fysisk, som er lovpligtigt i op til 5 år. Hvis SKAT skulle komme efter dig, kan du altså være helt rolig.

Den automatiske bankafstemning, gør det utroligt nemt og ligetil, at få styr på alle sine posteringer. Er der en postering i din bank, som ikke har et bilag tilknyttet, vil det være nemt at se direkte i regnskabsprogrammet.

Hjælp Til Årsregnskabet

Inkluderet i Dinero finder du både deres momsindberetning, bankafstemning, Crowd og meget mere. Hvis du vil have lidt ekstra hjælp op til indsendelse af årsregnskab, kan de dog også hjælpe her.

Hvis man ikke er regnskabskyndig, kan det hurtigt blive avanceret at skulle indberette et årsregnskab. Dog har Dinero et add-on produkt til netop dette. Du svarer blot på nogle få spørgsmål, og vil efterfølgende vil du have en række ting du bare kan copy/paste i SKAT.

Det bliver nok ikke nemmere end det. Tænker man tilbage til dengang der ikke fandtes disse bogføringsprogrammer, var det et helvede for rigtigt mange mindre virksomheder at holde styr på SKAT, moms og bilag. 

Mellemregning, Kreditnota & Finansbilag

Der dukker hurtigt mange tekniske termer og ord op, når man dykker ned i sit regnskab. Selvom Dinero prøver at afmystificere de fleste af disse ord, i selve regnskabsprogrammet, er der nogle gange man alligevel bliver nødt til at bruge de rigtige ord. 

Her har bogføringsprogrammet dog været rigtigt smarte, og laver deres helt egen regnskabsordbog, som går i dybden med flere hundrede forskellige ord og funktioner indenfor regnskab

Er der ord i programmet, som du ikke selv forstår, har du mulighed for både at slå det op i regnskabsordbogen, kigge i support-artikler eller naturligvis bare række direkte ud til support på chatten.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere