Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er Dinero regnskabsprogram

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. ADMINISTRATION & PENGE
  4. Hvad er regnskab?
  5. Hvad er Dinero regnskabsprogram
Hvor mange stjerner giver du? :

Annonce

Dinero er et gratis regnskabsprogram til iværksætterefreelancere og andre små og mellemstore virksomheder. På grund af Dineros tilgang til det at lave regnskab har de skåret alt unødvendigt fra for i stedet at fokusere på at gøre det nemt at holde styr på sin økonomi – også selvom man ikke er en haj til regnskabsregler.  

Send Fakturaer Direkte Fra Dineros App

Rigtig mange iværksættere knokler løber rundt dagen lang uden tid til at få sat sig ved computeren og lave tilbud, oprette nye kontakter eller fakturere kunderne for det stykke arbejde, man har udført.

Netop derfor får mange af Dineros brugere hjælp fra Dineros mobil-app til iPhone og Android, som hiver regnskabet med på farten lige i lommen. 

En Digital Bogføringsassistent Ved Hånden

Appen opdateres jævnligt med en masse smarte funktioner – men indeholder allerede nu en mulighed for at tage billeder af sin kvittering, når du har købt noget til virksomheden. 

Samme kvittering (eller andre bilag) ligger så klar inde i ens regnskab, så snart man får sat sig ved computeren og kan bogføre korrekt – det kan for eksempel være ved hjælp af Dineros digitale bogføringsassistent, der opstiller scenarier, som gør det lettere at kontere på de rette konti. 

Brug Fakturadesigneren Til At Matche Din Identitet

Uanset om man bruger mobil-app eller klarer sin fakturering fra en computer – og uanset om man er håndværker, grafiker, styrer en køreskole eller noget helt fjerde, kan man naturligvis designe sine fakturaer i Dinero, så det, man sender ud i verden, passer til ens egen virksomheds stil og design. 

Vælg at gå med et klassisk forudindstillet layout – eller ret fakturaskabelonen til med farver, logo og billeder. 

Og når det så er tid til at sende fakturaen afsted, kan man vælge bare at downloade en PDF, som man selv kan sende afsted med mail. En smartere funktion er dog at sende fakturaen direkte via Dineros regnskabsprogram med link til download.

Bruger man den sidstnævnte funktion, kan man desuden se, om ens kunde har åbnet linket og downloadet fakturaen, eller om kunden endnu ikke har været inde og kigge. Inden man sender linket afsted, kan man naturligvis også rette teksten til. 

Chat-support Og Guides Året Rundt 

Selvom vi forsøger at gøre regnskab noget nær let som en leg – så ved vi godt, at der kan opstå en del spørgsmål og svedige håndflader, når snakken falder på det her emne. Derfor har Dinero supportere siddende, så man hver dag fra klokken 8 om morgenen til klokken 23 om aftenen kan få hjælp til sit regnskab og til brugen af Dinero. Det gælder altså også i weekenden og midt i anden eller flæskestegen juleaften. Det er én af de funktioner, mange selvstændige værdsætter højt, fordi man som selvstændig – i sagens natur – ofte sidder alene med mange opgaver. 

Supporten fungerer primært på chat, så man altid kan gå tilbage og se tidligere chat-samtalers gode råd og genveje, man har fået forklaret. Samtidig giver det også support-teamet mulighed for at være mere effektive, da de kan hjælpe flere brugere på én gang.

I mange af de situationer, hvor man har haft brug for hjælp, kan man ofte finde svar på egen hånd. Dinero udgiver nemlig konstant hjælpeartikler om alt fra A-Z, nye funktioner, regler og smarte genveje, så man i mindre grad behøver at kontakte supporten. Supportartiklerne opdateres desuden løbende, så de er til at stole på. 

Over 160 Integrationer

Selvom man kan klare langt de fleste økonomiske ting direkte i regnskabsprogrammet selv, kan der af og til være behov for mere tekniske eller avancerede funktioner, som bl.a. afhænger af ens branche.

Derfor har Dinero over 160 partnere, som hver især tilfører ekstra funktioner og gør ens regnskab endnu mere automatiseret og ligetil.

Uanset om du har en webshop, er frisør eller har din egen butik, er der forskellige integrationer, som hjælper dig i hverdagen. Fx indenfor lagerstyring, kassesystemer og booking. 

Gratis Abonnement Eller Pro Features

Overvejer man at vælge Dinero, kan man altid prøve det af på forhånd. Programmet findes nemlig i en gratisversion, Dinero Starter, og i en betalt version, der kaldes Dinero Pro. Når man opretter en bruger, får man automatisk 30 dages gratis Dinero Pro, så man kan se, hvad man har brug for. 

For mange små og mellemstore virksomheder er den gratis version faktisk nok – men mange oplever, at nogle af funktionerne fra den betalte version kan blive nødvendige, efterhånden som virksomheden vokser.

Men hvad er så forskellen på Dinero Starter og Dinero Pro?

Jo, én af kernefunktionerne i Dinero Pro er muligheden for at gemme bilag  i skyen digitalt. På den måde kan man gemme ens bilag i de fem år, det er lovpligtigt – uden at have dem liggende fysik. Hvis Skattestyrelsen skulle komme efter én, kan man derfor være helt rolig.

Desuden gør den automatiske bankafstemning det nemt og ligetil at få styr på alle sine posteringer – og er der en postering i ens bank, som ikke har et bilag tilknyttet, er det nemt at lede efter et match direkte i regnskabsprogrammet.

Hjælp Til Årsregnskabet

Inkluderet i Dinero finder du både deres momsindberetning, bankafstemning, den digitale bogføringsassistent, Dinero Crowd, og meget mere. Regnskabsprogrammet hjælper også, hvis man vil have lidt ekstra hjælp op til indsendelse af ens årsregnskab, som hurtigt kan blive avanceret at  indberette, hvis man ikke er en regnskabsnørd. 

Her har Dinero bl.a. et produkt, der serverer alle ens tal lige til at plotte ind i Oplysningsskemaet hos Skattestyrelsen, så snart man har svaret på ganske få spørgsmål. Det bliver nok ikke nemmere end det – og tænker man tilbage på dengang, hvor der ikke fandtes bogføringsprogrammer, var det et helvede for mange mindre virksomheder at holde styr på Skatmoms og de mange mængder bilag, der hører til livet med en virksomhed

Mellemregning, Kreditnota & Finansbilag

Dykker med ned i sit regnskab, dukker der hurtigt mange tekniske termer og ord op. Selvom Dinero prøver at afmystificere de fleste af ordene i selve regnskabsprogrammet, findes der visse begreber, som man nu engang ikke kan komme uden om uden at bruge en fancy betegnelse. 

Er man i tvivl om, hvad et et ord eller en regnskabsterm nu lige betyder, kan man tjekke det i Dineros egen regnskabsordbog, som går i dybden med flere hundrede forskellige ord og funktioner indenfor regnskab

Og er der ord inde i programmet, som man ikke selv forstår, har man mulighed for både at slå det op i regnskabsordbogen, kigge i supportartikler eller trække på Dineros support via chatten.

Med semi-automatisk bogføring, bogholdersupport, et hav af integrationer, en mobil-app og en titel som Danmarks mest anbefalede virksomhed er Dinero måske værd at prøve, hvis du står og leder efter et godt værktøj til at styre din virksomheds økonomi

Prøv selv i dag. 

Hvor mange stjerner giver du? :