Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er Amino?

 1. Amino.dk
 2. Ordbog
 3. NETVÆRK & LEDELSE
 4. NETVÆRK
 5. Hvad er Amino?
Hvor mange stjerner giver du? :

Amino er Danmarks største iværksætter portal, hvor iværksættere mødes online og sparre med hinanden om alt, der vedrører iværksætteri


Amino er Danmarks største iværskætterforum

Hvad er Amino? 

Amino blev startet af Martin Thorborg tilbage i 2015 og har i dag mere end 100.000 besøgende hver eneste måned. De fleste iværksættere støder nemlig på et eller andet tidspunkt undervejs i deres iværksætter-karriere ind i Amino, da vi rummer alt om iværksætteri.

En stor del af dem, bliver hængende og bruger Amino i mange år frem - og med god grund. Amino kan nemlig spare dem, for rigtig mange dyre lærepenge, da brugerne på Amino fortæller om deres oplevelser, problematikker og ikke mindst giver hinanden gode råd og sparring med på vejen. 

Her finder du Amino Iværksætter DebattenHvad er en iværksætter?

Ordet iværksætter bliver brugt mere som årene går. Vidste du, at i 2017 satte Danmark det mål, at vi ville arbejde os hen i mod at blive Europas førende iværksætternation. Det er ret sejt! 

En iværksætter kaldes også for en entreprenør eller selvstændig. Det er en person der godt kan lide at stå på egne ben og starte nye virksomheder op, som en vaskeægte igangsætter :-)  Har en iværksætter startet en række af nye virksomheder, kaldes han / hun for en serieiværksætter.


Hvad kan jeg ellers bruge Amino til?

Det ville være synd at sige, at Amino kun er et debatforum. Siden 2005 er der blevet bygget mange flere projekter op omkring forummet - du kan nærmest finde alt på Amino, som vedrører iværksætteri

Fx:Hvad er et Amino plusmedlemskab?

Det er stort set gratis at færdes alle steder på Amino. Men med et plusmedlemskab, støtter du udviklingen og vedligeholdelsen af Amino + du opnår nogle gode fordele.

Du kan se dine fordele som Plusmedlem her: 

 • Du kan byde hemmeligt på Freelanceopgaver

 • Du kan byde uanset hvor bud der er på en opgave (standard kan du kun byde hvis du er en af de første tre) 

 • Du har adgang til en masse fordelagtige iværksætter rabatter 

 • Du kan få signatur med link i Amino Debatten

 • Du kan få en profil på Amino Bizz med et aktiv link

 • Du kan fravælge reklamer i debatten


Hvad koster et Amino plus medlemskab?

Amino Plus medlemskabet koster 99 kr. per måned, som er omtrent det samme som to kopper kaffe fra din lokale kaffebar - så kan du selv bestemme hvad du mener giver din virksomhed mest værdi.

Bemærk også, at du kan trække dit Amino Plusmedlemskab fra i skat

Bliv Amino Plusmedlem her. Hvorfor hedder det Amino?

Godt spørgsmål! Det svarer Thorborg på i videoen her: Hvor mange stjerner giver du? :