Martin Lysfelt - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Martin Lysfelt  Amino Plus

40 år fra Herlufmagle
3.019  Indlæg
13.997  Point

Martin Lysfelt finder du også her:

   Min biografi

123Regnskab.dk - Bogholder og Revisor for iværksættere

Mit navn er Martin Lysfelt, og jeg har siden 2009 drevet virksomheden bag 123Regnskab.dk - Bogholder og Revisor for Iværksættere og mindre virksomheder. Mit fokus har primært været holdt på dygtigt bogholderi til lave priser.

I løbet af 2013 har jeg været med til at lancere organisationen Danske Bogholdere, hvor fokus ligger på et højt serviceniveau og høj kvalitet i samarbejdet imellem bogholder, revisor og kunden. Målet er at hæve kvalitetsniveauet for bogholdere i Danmark.

Samtidig introduceres nogle helt nye værktøjer og produkter til virksomheder og revisorer.

Er du bogholder eller revisor, og vil være blandt de dygtigste og mest opdaterede, så kig i første omgange på vores facebookside, www.facebook.com/danskebogholdere, hvor du hurtigt kan blive en del af vores netværk og fællesskab. Det er også muligt at få et login til vores lukkede gruppe, som kun er for bogholdere og revisorer, som lever af (som selvstændige eller ansatte) at rådgive kunder om økonomi og regnskab. 

Driver du en virksomhed og har brug for en dygtig bogholder eller revisor, så vil du også kunne få stor nytte af organisationen Danske Bogholdere. Kig på facebooksiden, eller kontakt mig direkte via en privat besked.

Mange hilsner,

Martin Lysfelt Big Smile

   Skæve facts om mig
Martin Lysfelt har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
skrev: Regnskabstid
13-12-2011 15:25

Hej Martin, du har før været god til at hjælpe mig. Kan du tilføje mig på skype Frederik Kehler, Pensacola, FL jeg kunne godt bruge et estimat på hvad det ville koste mig at ordne mit meget lille regnskab, lige pt er det nemlig kun hvad jeg kan læse mig til hist og her.

Sandie Sørensen skrev: Tak for hjælp og rådgivning mht. bogføring
24-03-2010 15:04

Hej Martin

Mange tak for din hjælp og "nede på jorden" rådgivning i forhold til en mindre bogføringsopgave.

Jeg håber vi kan samarbejde igen via 123Revisor, når det bliver momstid Big Smile

Mvh.
Sandie

   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores andre hjemmesider :
lll