Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

.htaccess for bedre pagerang

Side 2 ud af 2 (13 indlæg)
Tilmeldt 5. Dec 06
Indlæg ialt: 45
Fra  Skrevet kl. 08:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Niels:

Nicolai Østby:
Du kan dog få problemer med at omdøbe den i Windows, da du ikke må have filer liggende "uden navn".

Det er ikke korrekt. Man kan udemærket have filer i Windows liggende "uden navn". De er bare ikke assioceret til et program.

Nicolai Østby:
Du kan lettest ændre det, ved at uploade filen til din server, og så ændre det direkte der.

I notepad kan man vælge "alle filer" når man skal gemme filen for så skriver den ikke noget efternavn på filen = man slipper for at skulle rette det på serveren.

Det er filtypenavnet, der associeres til de forskellige programmer, og ja, du kan sagtens have filer liggende "uden navn". Jeg mener bare, at Windows ikke vil lade dig omdøbe filerne til fx "ingenting".htaccess, når først de er oprettet med et navn og et filtypenavn.

 

At man derimod kan gemme filer direkte fra notepad uden navn, vidste jeg ikke. Jeg har selv haft en del problemer med det, så det må være ret nyt, at Windows pludselig tillader oprettelse af filer kun med filtypenavnet.

Så har jeg også lært noget i dag :) Tak for lige at gøre mig opmærksom på det.

Mvh. Nicolai

Fra Esbjerg
Tilmeldt 23. Sep 05
Indlæg ialt: 4105
Skrevet kl. 08:02
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra Havdrup
Tilmeldt 8. Aug 08
Indlæg ialt: 1305
Fra  Blücher Media Skrevet kl. 08:37
Hvor mange stjerner giver du? :

Mickey Gee:

www is past.

http:// er det eneste nødvendige og rigtige! Stick out tongue

 

Man kan hverken sige at http:// eller http://www. er det bedste - det kommer an på den enkelte sides målgruppe. Nogle målgrupper benytter www. i høj grad - andre gør ikke!

Har man en stor hjemmeside der har mange år på bagen, kan man med fordel kigge på om man har mange flere www. end  http://-links eller omvendt. Og så vælge den metode som målgruppen benytter mest.

Side 2 ud af 2 (13 indlæg)