Hej, Hvis man skal starte en detailbutik op, hvor man skal behandle fødevarer fx en bagel butik? Og er der noget ekstra man skal vide, hvis man selv laver sine bagels? Altså når man tænker på produktionen.
Mvh Kenn |
Hej,
Det er meget jura omkring fødevarer og hantering, speciellt hvis du selv laver dem. Om man kun hanterer (salger) ferdig produceret og ferdig pakkede varer, skal man som minimum være registreret. Er det tale om produktion er det end mere ting og sager som skal registreres, ansøges og så videre alt efter helt precis hvad det er du ommer at lave.
Har vedhæftet nogle links som måske kan vara lidt til hjælp.
http://www.foedevarestyrelsen.dk/forside.htm
http://www.startvaekst.dk/vhmidtjylland.dk/cafe
http://www.startvaekst.dk/vhmidtjylland.dk/restaurant
http://www.startvaekst.dk/vhmidtjylland.dk/bager
http://www.webreg.dk/magnoliaPublic/UNB/Ansoeger_NY.html
// Tompa