Jeg savner bare generelt at vide om det er en på 14 eller en på 40 som svarer. Uanset hvordan du vender og drejer det så er der stor forskel på hvordan en teenager ser ting, og hvordan en voksen ser ting... Selvom det sikkert er ilde set - så ville jeg ikke have noget imod at amino var for 18+
Hvis du spørger om hvor længe frikadellerne skal stege, så har du ret i, at det kunne være relevant at høre svaret fra en 40+ - og er det juleklejnerne, så skulle vi måske have en 70+ på banen.
Men som flere er inde på, så er 18- ikke af vejen i mange andre sammenhænge.
Iøvrigt er der mange 18-årige (+-) der taler/skriver som om de har en årelang erfaring. Og det er altså super!!!
Hvis du spørger om hvor længe frikadellerne skal stege, så har du ret i, at det kunne være relevant at høre svaret fra en 40+ - og er det juleklejnerne, så skulle vi måske have en 70+ på banen.
Ingredienser:
500 g mel
150 g margarine/smør
130 g sukker
3 æg
4 spsk. fløde
½ tsk. hjortetakssalt
skal af 1 citron
1 tsk. kardemomme
Ren palmin.
Fremgangsmåde:
Blødgør smørret og rør det hvidt med sukker. Tilsæt æg og fløde og rør det godt sammen. Kom mel og hjortetaksalt i samt kardemomme og skal af citron, og ælt det hele sammen til en fast dej. Rul dejen tyndt ud på en meldrysset plade og skær den ud til harlekin-tern med en klejnespore. Lav et snit på langs i midten af hvert kagetern og sno den ene ende af dejen gennem snittet.
Varm palminen til ca. 180° - dyp evt. en tændstik i, når det syder omkring den, har fedtstoffet den rette temperatur. Bag klejnerne hen til de bliver lysebrune, højst et par minutter. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir, til de er kolde.
Jeg har faktisk vredet mangen en klejne i mit liv, til trods for at jeg kun er 28. (Og i øvrigt ikke kan lave andet mad, eller bage). Klejner har jeg altid kunnet finde ud af - også inden jeg var 18.
Jeg savner bare generelt at vide om det er en på 14 eller en på 40 som svarer. Uanset hvordan du vender og drejer det så er der stor forskel på hvordan en teenager ser ting, og hvordan en voksen ser ting... Selvom det sikkert er ilde set - så ville jeg ikke have noget imod at amino var for 18+
Jeg lavede frikadeller første gang da jeg var 14 og de blev da ganske udmærket. Klejnerne kan jeg så ikke være med til, men jeg skriver igen, når jeg bliver 70 - eller inviterer Lone på wellness ophold hos mig i december