Hej Jeg er midt i opstartsfasen i det der bliver en kombination af en traditionel engelsk pub og en cafe. Det vil sige masser af forskellige oel, hygge stemning, fodboldkampe og live-musik, men ogsaa servering af lettere maaltider. Jeg er i et team paa 3 pers. som gaar ind i dette projekt og vi har alle indgaaende kendskab til nattelivet. Jeg har personligt et halvt aars erfaring i en engelsk pub. Det har selvfolgelig givet mig en ganske udemaerket indsigt i hvordan man driver en pub - og det er ogsaa en af grundene til jeg selv vil give det et forsoeg nu. Jeg har dog brug for raadgivning om foelgende punkter: - Budget opstilling (herunder isaer hvor mange penge den gennemsnitlige kunde laegger) Jeg haaber nogen inden for branchen vil vaere behjaelpelige. Jeg kan kontakes paa jensjuul87 (snabela) hotmail.com.
|
Hej Jens,
Jeg har tidligere siddet som regnskabschef i restaurationsbranchen, så hele den økonomiske side & ølaftaler her jeg en del viden omkring
Klaus