Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

rabatkoder - hvordan får jeg rabatkoder for min virksomhed oprettet på diverse sites

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 17. Aug 22
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 17:26
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej derud folkens :)

Jeg driver en lille online butik, og vil gerne have sparket mere gang i salg. Jeg kan se flere af mine konkurrenter anvender rabatkoder.dk - og hvad de nu ellers hedder (der er mange af dem). På disse hjemmesider er der som oftest ingen email, men derimod en kontakt formular. Både henvendt med og uden mail er der ingen respons. Nogen som har ideer til hvordan virksomheder bliver registreret sådanne steder?

Nogen som har erfaring med effekten? er det noget værd, og giver det på bundlinjen?

De bedste hilsner (og tak for respons)

Danny
Tilmeldt 27. Jun 22
Indlæg ialt: 254
Skrevet kl. 17:45
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg vil tro at du bliver nød til at oprette dig som affiliate annoncør hos https://www.partner-ads.com/dk/index-advertiser.php eller et af de mange andre affiliate netværk før du kan komme på den slags sider.

rabatkoder.dk/rabatkoder.com ejes af Tippo Media. Du kan se hvilke affiliate netværk de benytter i bunden af følgende side: https://www.tippo.no

Ved affiliate markedsføring betaler du typisk kun for de salg du får, så det kan ofte godt betale sig. Det kræver dog at du giver annoncørerne en provision der er konkurrencedygtig i forhold til deres andre annoncer.

Annoncørerne stiller også krav til at du har en velfungerende webshop som er konverteringsoptimeret, så der ikke er for meget at den trafik de leverer der går tabt.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)