Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Overse ikke eksportmuligheder til Afrika!!!

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Fra Dar es Salaam
Tilmeldt 1. Dec 20
Indlæg ialt: 2
Fra  MIKASHE Trading Ltd. Skrevet kl. 10:24
Hvor mange stjerner giver du? :
Afrika er i stor vækst, lige fra et af de førende lande som Nigeria og til et af middel landene Tanzania. Der venter et kæmpe eksporteventyr til den modige, da den gængse opfattelse er at det er svært, økonomisk usikkert og fuld af handelsbarriere, men det er absolut ikke tilfældet.

Som bosiddende i Tanzania - Dar es Salaam - driver jeg til daglig en import/eksport forretning med produkter fra Danmark til Tanzania og produkter som kakao bønner den anden vej, dog ikke kun til DK.

Tanzania er i stor vækst for tiden og der er rigtig gode forretningsmuligheder for den modige. Jeg sparer med en lang række virksomheder til daglig og det kræver ikke det store at komme igang. Produkter skal dog godkendes og den proces tager lidt tid, men er ikke speciel vanskelig og med den rigtige partner som kan tale med de relevante myndigheder, så går det fint. Det tager ca. 6 måneder fra start til I er i gang.

Det næste er så at finde en salgskanal og det er noget sværere, men vi har efterhånden et netværk på 35+ lead-salgsagenter spredt udover landet og de har hver især 5-10 agenter som arbejder for dem. Derudover har vi adgang til en lang række nøgle detailkæder samt en række partnere på f.eks. batteri eller beauty området. Salg hernede er meget anderledes end i Europa og alle benytter salgsagenter for at komme ud i landet. Der findes ikke en 'Bilka' eller 'Fields storcenter' her, men et hav af små uafhængige virksomheder og det er dem man skal ud til og have fat i.

Så er der det med pengene som rigtig mange er nervøse for, men det meste hernede er på forudbetaling og bankerne kender til udfordringen så det er ikke et stort problem.

Det eneste du skal sikre dig er at finde den rette partner således at du får et 'ben i hvert land' så at sige.

Mulighederne er mange så det er bare om at komme igang med jeres Afrikanske eventyr.

Har du lyst til at hører mere så læs på mikashe.com eller ring på +4565741609 for en uforpligtende snak og så tager vi den derfra.

Karibu,
Mikael Andersen
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere