Hej. |
Hej Bettina
Kan du beskrive lidt nærmere, hvad det er du gerne vil starte?
Hvad er det for en dej, som du søger og hvad vil du gerne fremstille ud af den dej?
Har du de fornødne hygiejnebeviser og opfylder du iøvrigt fødevareministeriet krav for fremstilling og handel med fødevare?
Jeg tænker, at hvis du vil brande dig på kvaliteten, så bør du selv stå for hele fremstillingen.
Hvis det er en eller anden form for gærdej, så vil jeg finde det nærmeste bageri i nærheden af din butik, og hør om de vil ælte din dej for dig.
:-) Men gærdej har det med at hæve, har du tænkt over det?
Måske du skal tænke i retningen af, at du finder et bageri, som kan fremstille det ønskede brød efter din opskrift?
Men så er du jo ikke herre over kvaliteten.
Men beskriv lige dit projekt lidt nærmere.
Håber at du kan bruge ovenstående.
Med venlig hilsen
Allan Johansen