Tekstilproducent i Østeuropa

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Fra København S
Tilmeldt 7. May 20
Indlæg ialt: 3
Mie M. Skrevet 14-05-2020 kl. 20:41
Hvor mange stjerner giver du? :
Kære Amino. :-)

Jeg har udviklet på en specifik ide indenfor lingeri, som jeg efterhånden leger mere og mere med tanken om at realisere.
I første omgang overvejer jeg at søge designbeskyttelse, da karakteren af designet (formentlig) vil kunne gå under både "nyt" og med "individuel karakter".

Dernæst er jeg interesseret i at blive sat i forbindelse med en tekstilproducent(er), som jeg umiddelbart tænker skal være beliggende i Østeuropa.
Jeg er nysgerrig på at høre jeres erfaring omkring udvikling og producering af lignende ideer/kollektioner indenfor tekstil, men gerne særligt undertøj. Herunder hvordan I blev sat i forbindelse med producenten, hvad producenten kunne tilbyde jer (tryk af prototype, mål, stofudvælgelse) prisoverslag, hvad I ville ønske i vidste forinden, samt andre gode overvejelser, råd mv.Jeg har til en start håndsyet en form for prototype som jeg vil kunne fremvise. Herudover har jeg gjort mig overvejelser om materiale og jeg har også et udkast til det egentlig stofdesign.
Er der andet som "forventes" forud for kontaktetablering til fabrik/producent/systue?

Med venlig hilsen Mie.

Tilmeldt 3. Feb 06
Indlæg ialt: 11396
Ravn Skrevet 15-05-2020 kl. 08:44
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Mie

Hvis du ikke har den store erfaring med tekstilproduktion, vil jeg klar anbefale dig at få professionel hjælp, da der er rigtigt mange faldgrupper. Jeg kan anbefale dig at besøge en international fagmesse, hvor du vil kunne møde de forskellige producenter og de hvad de kan tilbyde.

Prøv at forhør dig hvordan foreningen DM&T (Dansk tekstil og Mode) evt. vil kunne hjælp dig med rådgivning.

 https://www.dmogt.dk/raadgivning

Der er også selvstændine rådgivere

https://alstruppattern.com/ (Pia er aktiv her på Amino)

https://calbeck.dk/ 

Hilsen

Ravn

Fra København S
Tilmeldt 7. May 20
Indlæg ialt: 3
Mie M. Skrevet 15-05-2020 kl. 11:30
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Ravn.

Tusind tak for svaret!

Mht. henvendelse med henblik på Rådgivning hos DM&T, kræver det så ikke at man opretter medlemsskab først? I så fald spekulerer jeg på, hvorvidt samme information vil være friere tilgængeligt andet steds fra, til en lidt mere budgetvenlig pris. Medmindre det selvfølgelig er et formelt samarbejde man opstarter.
Har du erfaring med DM&T?

Mvh. Mie
Tilmeldt 3. Feb 06
Indlæg ialt: 11396
Ravn Skrevet 15-05-2020 kl. 13:45
Hvor mange stjerner giver du? :

Velbekomme

Jeg har ingen personlig erfaring med DM&T men de er jo ikke længere væk en et telefonopkald, så ring og hør om de på nogen måde kan hjælpe når man har et lavt buget. Alternativt tag fat i de to rådgivere jeg skrev om tidligere og hør hvad de kan tilbyde, eller om de kander nogen der kan hjælpe dig lidt videre.

Held og lykke

Ravn

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Innovation & Vækst er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere