Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Må man linke fra en side, hvor et af søgeordene indgår?

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Fra København
Tilmeldt 30. Jan 20
Indlæg ialt: 25
Skrevet kl. 13:24
Hvor mange stjerner giver du? :
Kære Amino-folk,

Jeg driver til dagligt en mindre fysioterapi-virksomhed i København og sidder i den forbindelse selv med SEO, ads, hjemmesideoptimering osv.
Det klart største søgeord jeg gerne vil ranke på er naturligvis "fysioterapeut København", hvilket jeg også ligger højt med i Google på nuværende tidspunkt.

Dog er jeg begyndt at sælge en ydelse der hedder "akut fysioterapi" (dem der har brug for hjælp hurtigt), som jeg så også tilsvarende har lavet en underside til som hedder "akut fysioterapi".

Mit spørgsmål er så: Kommer det i bad standing hos Google, hvis jeg linker væk fra min forside hvor søgeordet er "fysioterapeut københavn" med teksten "akut fysioterapi"? Umiddelbart er det jo ikke præcis den samme overskrift men omvendt indgår ordet "fysioterapi" i begge. Er der risiko for at man forvirrer Google ved at have forskellige "fysioterapi"-undersider?

Venlig hilsen
Thomas Vain-Nielsen

Smertefys.nu - specialiseret fysioterapi i København ved Nørreport.

Fra Ry
Tilmeldt 20. Dec 13
Indlæg ialt: 26
Fra  lansky.dk Skrevet kl. 18:11
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Thomas

Det burde du umiddelbart godt kunne gøre, da fysioterapi er en ting og fysioterapeut er en person - Forsiden ranker dog mod begge rent logisk? Men uden at mine ord skal tages for gode varer, så er det i min bedste overbevisning relevant at ranke mod ydelser/handlinger der er kød nok på til at stå alene, som akut physioterapi, tilskud til fysioterapi, hvad er fyseioterapi(måske ikke), piriformis, rygsmerter, fysioterapi sportsskader, fysioterapi og træning, ultralydsscanning, musearm og hvad behandlinger og ting der ellers er relevant for os kunder med slidte kroppe.

Selvstændig med affiliate og webshop ved lansky.dk

Fra København
Tilmeldt 30. Jan 20
Indlæg ialt: 25
Skrevet kl. 20:30
Hvor mange stjerner giver du? :
Helt klart, tænker det giver god mening. Det eneste jeg bare gerne ville undgå var, at ordet "fysioterapi" uhensigtsmæssigt blev anset som et ord der ikke skal forbindes med forsiden.

Det er dog mere kombinationen af "akut fysioterapi" der skal linke væk og ikke kun fysioterapi i sig selv. Håber Moder Google er en klog dame der forstår min mening med link-strukturen.

Smertefys.nu - specialiseret fysioterapi i København ved Nørreport.

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere