Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

produktion af børne og babytøj

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 24. Oct 19
Indlæg ialt: 1
krammofanten.dk Skrevet 24-10-2019 kl. 11:47
Hvor mange stjerner giver du? :
hej.. nogle brugbare råd om hvor jeg kan få produceret børne og babytøj?
evt nogle systuer man kan stole på?

også gerne i dk..
på forhånd tak
Tilmeldt 24. Oct 19
Indlæg ialt: 5
Victor - Stifter af Caseo Skrevet 24-10-2019 kl. 16:01
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Krammofanten

Kan godt forstå du ønsker en dansk producent, da det kommunikationsmæssigt er den nemmeste metode.

På den lange bane kan en udenlandsk, fx tyrkisk, producent skabe en meget større dækningsgrad, hvilket er enormt vigtigt i forhold til tøjsalg.

Synes du burde overveje en udenlandsk producent.


I forhold til at finde producenter, så kan denne artikel fra Berlingske forhåbentligt hjælpe dig:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da jeg skal i gang med at starte en tøjdesignvirksomhed med produktion i billigere lande, men ikke ved, hvor jeg skal starte, har jeg en serie spørgsmål:

1. Hvordan finder jeg ud af, hvilket land, jeg finder de bedste producenter? Og hvordan finder jeg dernæst frem til en god, stabil og leveringsdygtig producent?

2. Hvordan sikrer jeg mig bedst imod at komme til at stå med en dårlig leverance og ikke kunne gøre noget ved det?

3. Findes der agenter i Nordeuropa, som kender de østlige producenter, og som vil kunne varetage opgaverne med at finde den rette, etablere kontakten, kender toldregler og kan håndtere det juridiske aspekt både med hensyn til opstart og evt reklamationssager?

- Her tænker jeg mest på sikkerheden, da jeg igen frygter skrækscenariet med a) at vælge den forkerte producent, samt b) at være så langt fra producenten, at man ikke kan gøre noget ved en evt. fejlproduktion og dertilhørende mistet pengebeholdning.

DesignerenI dit sted ville jeg fokusere på at finde indenlandske samarbejdspartnere. Er der tale om meget små serier, er det måske endda mest fornuftigt, at produktionen bliver foretaget på en dansk systue.

Alt dette taler for, at vi går direkte til spørgsmål 3: Ja, der findes agenter og danske virksomheder, som har specialiseret sig i at varetage kontraktproduktion, og tage hånd om alle de aspekter, der kommer ind i billedet, også når den egentlige produktion finder sted langt fra Danmark. På brancheorganisationen Dansk Tekstil & Beklædnings hjemmeside: textile.dk kan du finde leverandører og agenter, der kan varetage dine interesser.

Du kan også screene markedet for mulige agenter gennem agent databasen: commercial-agents.dk.

Min anbefaling til dig er, at starte med en dansk samarbejdspartner, og lade denne varetage opgaverne i forhold til kontraktproducenten. Du bør først overveje selv at indgå kontrakter med udenlandske samarbejdspartnere, når du er blevet større og har fået mere international erfaring.

Med venlig hilsen

Esben Uhrenholt
Opdateret tirsdag d. 25. april 2006, kl. 18.10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Håber mit bud kan hjælpe dig lidt på vej, og så må du have held og lykke med dit projekt!

VH
Victor :-)
Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Innovation & Vækst er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere