Jobs der kan udføres hjemmefra

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Fra Holte
Tilmeldt 11. Sep 19
Indlæg ialt: 1
Lotte Skrevet 11-09-2019 kl. 17:08
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Aminoer,

Jeg står i den situation at jeg har brug for noget mere kapital til at starte mit virksomhed op omkring juridisk rådgivning. I den forbindelse vil jeg høre om der mon er noget der er bekendte med hvor man kan få et job som kan udføres hjemmefra og på andre tider end normale arbejdstider. Jeg er selv uddannet jurist og har masser af erfaring fra diverse kontorarbejde, men er villig til at tage nærmest hvad som helst, for at kunne skaffe kapital til mine drømme om at føre mit juridisker koncept ud i livet. Er der mon nogen der kender nogen der kender nogen eller som selv har brug for noget hjælp?

Mvh Lotte
Fra Kongens Lyngby
Tilmeldt 23. Nov 08
Indlæg ialt: 155
Daniel Skrevet 11-09-2019 kl. 19:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Som jurist kan du måske finde en niche, der gør det muligt at arbejde hjemmefra og via mail, chat eller telefon. Fx har DitSelskab.dk specialiseret sig i at oprette og ændre selskaber og Not-allowed.dk arbejder med krænkelse af ophavsret. En hjemmeside behøver jo ikke koste en formue, men det koster selvfølgelig også lidt at udbrede kendskabet til din service.

Fra Kbh
Tilmeldt 9. Sep 19
Indlæg ialt: 72
Tobias Fra  Miklagard Skrevet 12-09-2019 kl. 08:59
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Lotte

Det lyder super spændende. Vi i Miklagárd er ved at udvide og står måske og mangler en med dine kompetencer fra tid til anden. Hvis det fanger din interesse kan du måske overveje at smide en pm eller emailMIKLAGÁRD ╳ miklagard.dk 

Lokal SEO bureau

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Alt det andet.. er venligst sponseret af: