Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

frem i google SEO Gode råd modtages meget gerne

Side 1 ud af 2 (13 indlæg)
Tilmeldt 3. Jul 19
Indlæg ialt: 1
BeachFun.dk Skrevet 03-07-2019 kl. 15:35
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej,
Jeg har lige åbnet webshoppen BachFun, hvor man kan købe svømmeudstyr og badetilbehør til børn og voksne. Jeg har fået kunder på siden ved hjælp af facebook reklame og google annoncer, men min side ligger desværre stadigvæk meget langt nede på google.. har i nogle gode råd til mig i forhold til min webshop? Og i forhold til at komme længere op på google? Jeg har forsøgt mig med SEO osv, men jeg kunne sikkert gøre mere ud af det.

Jeg ved at der er et billede på en af produkterne der på mystisk vis er forsvundet, det er jeg i fuld gang med at løse.
I kan se min webshop her:

beachfun.dk

Mvh Christine

Fra Aarhus
Tilmeldt 9. Mar 10
Indlæg ialt: 669
Anders Eiler Skrevet 04-07-2019 kl. 17:12
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Christine

Søgemaskineoptimering (SEO) er en langsigtet strategi, som kræver du er meget opmærksom på hvilke ord og fraser du ønsker at ranke højt på organisk. Jeg er på ingen måde SEO ekspert, men vi har i DanDomain en god guide, som forhåbentlig kan hjælpe dig i gang:

https://guru.dandomain.dk/grundlaeggende-seo/

Nu kan jeg se, at du har en DanDomain shop, så hvis du ønsker professionel hjælp til SEO/SEM, har vi en række partner-bureauer, der alle er specialiserede i at optimere netop DanDomain webshops. Dem finder du her: https://dandomain.dk/webshop/partnere/2 

Slutteligt kan du selvfølgelig altid ringe ind, hvis du har spørgsmål til det, ønsker en anbefaling eller der er andet, vi kan hjælpe med.

Vh Anders Eiler

Salgsdirektør, E-Commerce

Fra Odense S
Tilmeldt 14. Jan 19
Indlæg ialt: 36
Nick Becker Fra  Advedia Skrevet 06-07-2019 kl. 23:25
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Christine.

Som der bliver nævnt er SEO en meget langsigtet strategi, hvor der kontinuerligt skal arbejdes med mange forskellige ting f.eks., titles, tekster, metabeskrivelser, linkbuilding, sidens hastighed, etc. Der er rigtig mange facetter af det og det kan være super svært at overskue, hvis man både skal administrerer webshoppen og samtidigt ved siden af skal stå for al markedsføringen.

Jeg ved der findes mange gode kurser rundt omkring som kan hjælpe dig med at finde ud af hvor du skal starte og hvad der evt. kan gøres bedre. Selvfølgelig, hvis du selv vil stå for det hele. Der er også muligheder som der bliver nævnt i, at få nogen til at gøre det for dig, eller i hvert fald assistere. Det jeg ville råde dig til er at gøre op med dig selv om det er noget du vil gå ind i selv og arbejde mere med i, for der er rigtig meget arbejde i det hvis det skal gøres 100%. Specielt når du står med det hele selv. Både Facebook, Google Ads og SEO.

Sådan bare lige ved første øjekast er der nogle ting ift. placering af dine tekster, nogle titles og metabeskrivelser der godt kunne trænge til at blive kigget igennem. Jeg har ikke kigget din linkprofil igennem, men hvis du er helt nystartet så er der helt sikkert også meget at komme efter her.

Jeg kigger gerne det hele igennem (Google Ads og SEO), hvis du har behov for det. Evt. kan vi også tage en snak om, hvorvidt du kunne bruge assistance til at få det hele op og køre 100%. Helt op til dig hvad du har lyst til :-)

Håber i hvert fald at ovenstående kunne hjælpe lidt og ikke fik skræmt dig fra at arbejde med det selv. Men der er rigtig meget arbejde i det :-)

God dag :-)

Nick

Fra Glostrup
Tilmeldt 21. Jan 16
Indlæg ialt: 97
Erdal Fra  EC Service ApS Skrevet 07-07-2019 kl. 00:34
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Christine,

Jeg har en bekendt som er super skarp til sådan noget med hjemmeside-optimering, og SEO :) Kan sagtens fremsende hans kontaktinfo, hvis du ønsker?

Vh,
Erdal

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2168
Louise Lamberth - Tekstfokus Fra  Tekstfokus Skrevet 08-07-2019 kl. 18:44
Hvor mange stjerner giver du? :

Du har i hvert fald alt for lidt tekst på din side. Du bør have kategoritekster på min. 250 ord. Produkttekster skal gerne være min. 100 ord og selvfølgelig unikke. 

Som andre siger: SEO er en langsigtet strategi. Du bør fluks få et nyhedsbrev. Det er synd og skam at bruge en masse kræfter og annonceringskroner, hvis ikke man samtidig samler så mange e-mailadresser op på hjemmesiden som muligt. 

Du er velkommen til at hente min onlinekursus Nyhedsbrev NU, hvor du lærer at sætte dit nyhedsbrev op, sende nyhedsbreve og få flere læsere. Det bør du gøre hurtigst muligt - også før du fortsætter dine seo-bestræbelser. :)

Tilmeldt 13. Aug 11
Indlæg ialt: 80
AnalyzeMe Fra  AnalyzeMe Skrevet 09-07-2019 kl. 08:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Christine,

Stort tillykke med din nye webshop Smile

Jeg må give Louise ret i der mangler tekst indhold for din kategorier og produkter.

Dine meta titler bør kigges igennem og skal gerne indeholde relevante keywords i relation til den pågældende side samt have den korrekte længde.

Meta beskrivelser bør optimeres samt have den korrekte længde.

Forsiden indeholder for mange H1 tags(overskrifter).

Og så er der et par andre ting, du selv kan se ved at køre din side igennem herWink

https://rankit.dk/#go-to-seo-audit

God arbejdslyst!Smile

Dbh.

Dannie

AnalyzeMe

Har du prøvet SEO Insight gratis Dansk SEO værktøj, ellers gør som 25.000 andre

Fra Varde
Tilmeldt 9. Jan 06
Indlæg ialt: 1677
LinkCentralen.dk Fra  LinkCentralen.dk Skrevet 09-07-2019 kl. 13:19
Hvor mange stjerner giver du? :

Du kunne starte med at lave dit hjemmeside link klikbart herinde på Amino ;)

Du kunne også sponsere noget badeudstyr til Rasmus Billing Birnbaum han tager gerne imod det, evt kontakt ham.

De mangler ting til Ghana så børnene dernede kan lære at svømme. Læs mere om projectet her: https://wcaaf.dk/svomme-projektet/

Mon ikke du så kan få et sponsor link på deres hjemmeside og opmærksomhed.

Du kan også tilmelde dit site til min linkportal fremhævet link i toppen. Prisen er blot 200 kr for hele 2 år samt du vil også få mindre banner med i rotation med andre på forside og alle undersider (ANNONCØRER)

Evt tjek her hvad du kan gøre bedre: https://analyzeme.dk/seo-vaerktoej

 Linkportalen med de gode links - Et godt sted at starte

Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16004
30% af profil udfyldt
Slettet bruger Skrevet 09-07-2019 kl. 14:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Christine

Som flere nævner er SEO ikke "bare" noget man laver på en enkelt dag, og for at komme frem i Google er der MANGE faktorer der spiller ind.

Hvis du har lyst kan jeg løbe igennem din hjemmeside, for at give et indblik i hvor der evt. kan gribes ind?

Smid mig en mail: kim@fricomputer.dk

Fra København S
Tilmeldt 9. Jul 19
Indlæg ialt: 2
Fitit Skrevet 09-07-2019 kl. 15:21
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej,

Når det kommer til SEO, så er det vigtigt, at man vægter kvalitet højest. Dette gælder alt fra det visuelle til links på din side. Jeg har netop selv påbegyndt SEO på min side. Uden at trække den i lang drag, så jeg særligt følgende ting i fokus; godt indhold (både tekst mæssigt og visuelt) og gode links (både internt og eksternt). Der ligger selvfølgelig en masse her imellem, men hvis du eksempelvis har en wordpress side, så vil jeg anbefale at downloade Yoast. Det er et plug-in, som stiller retningslinjerne får dit on-page indhold relativt simpelt op.

Bh
Tilmeldt 11. Jun 19
Indlæg ialt: 25
GoLoan Skrevet 15-07-2019 kl. 15:18
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Christine

Jeg vil anbefale du starter med at få en designer ind over din webshop, da den desværre skriger efter at skræmme kunderne væk.

Og hvis din shop ikke sælger, er SEO i sidste ende ikke vejen frem.

Din shop er desværre dårligt opbygget designmæssigt og har dårlig UX - og selvom du får en masse backlinks og tekster på siden og kommer højt op i google, vil du hurtigt ryge ned igen, da brugeradfærden vil fortælle google, at kunderne ikke kan lide din side.

Beklager hvis jeg er lidt hård ved dig, men hvis en webshop ikke spiller, så forretningen død på forhånd.

www.goloan.dk - Lad bankerne slås om dig

Side 1 ud af 2 (13 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere