Google Analytics - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  E-handel, Internet & Online marketing

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Teknik, hosting & e-handelsløsninger "

 

Google Analytics

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Amino-karma 159
Tilmeldt 30. jan 19
Indlæg ialt: 41


Skrevet 07-06-2019 kl. 01:56

Er der nogle der kan forklare mig det her. Når jeg kigger på antallet af brugere på siden, ser det ud til nede i venstre hjørne at der har været 594 stk i perioden, men hvis jeg ligger hvert punkt sammen i grafen, som jeg har forstået det gerne skulle udgøre tallet i venstre hjørnet "Bruger" så for jeg 686 stk for samme periode. Hvordan hænger det samme?

Amino-karma 131
Fra Odense S
Tilmeldt 14. jan 19
Indlæg ialt: 29
Amino Plus
Nick Becker
Fra Advedia
Skrevet 08-06-2019 kl. 20:54

Hej Thor.

Jeg må blankt erkende at jeg ikke kan huske den præcise beskrivelse af hvordan man regner det ud fra de tal du har lagt sammen. Men pointen er at der er noget ift. de cookies folk har med sig og hvor mange sessioner der er tillagt pr. bruger. Jeg har siddet og regnet lidt rundt på dine tal og kan heller ikke får det til at stemme ift. brugere, men det kan jeg ikke på nogle af de andre Analytics konti jeg har gennemgået.

Der er også noget ift. attribueringen og hvornår dataen kommer ind på kontoen som også kan give nogle afvigelser. Blandt andet ift. data der bliver sendt mellem Google Analytics og Google Ads. Hvis du har Google Ads kørende kan det også have noget at skulle have sagt.

Men der er super mange af tallene i Analytics der er svære at være 100% sikker på stemmer 100% hvis man bare regner dem sammen på den måde. Jeg ville ikke hænge mig for meget i antallet af brugere specifikt i en given periode, men mere ift. om det går op eller ned ift. andre perioder :-)

Beklager at jeg ikke kunne komme med et helt konkret svar, for jeg kan simplethen ikke huske det, men ved at der er en god forklaring og at tallene er til at stole på :-)

Krydsede fingre for at der er en der kan huske det!

Håber trods alt at mit svar hjalp :-)

Ekspert i Google Ads, Google Analytics og Bing Ads - www.advedia.dk

Kigger altid gerne din markedsføring igennem ganske gratis og tager en samtale om dine behov!

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)

RSS-feed
 
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af:

Besøg vores samarbejdspartnere :