Regler for dropshipping i EU & USA

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Fra Esbjerg
Tilmeldt 3. Feb 14
Indlæg ialt: 4
Thomas Bundsgaard Truelsen Fra  NordicBakingBrand Skrevet 27-04-2019 kl. 14:54
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Aminoer.

Jeg har planer om at starte min virksomhed op inden længe. Jeg har en plan om at dropshippe til EU & USA, og min leverandør har både lager og produktion i EU & USA, men min webshop er selvfølgelig registreret i Danmark. 

Moms osv. i EU, har jeg styr på. Men hvordan skal jeg forholde mig når jeg sælger på det amerikanske marked og min virksomhed har adresse i Danmark, er der noget jeg skal være obs. på?

De varer som bliver solgt i USA vil blive sendt ud fra min leverandørs amerikanske adresse. Men er der noget som jeg skal tænke på i forhold til import, told osv, når mit firma er lokaliseret i Danmark? 

På forhånd mange tak .

Tilmeldt 10. May 19
Indlæg ialt: 1
sorenahrndt Skrevet 10-05-2019 kl. 19:08
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej,

jeg står i samme situation, og ville blot høre, om du har fundet ud af mere på området? Synes selv det er lidt svært at finde noget om nemlig :-) God weekend.

Mvh Søren
Tilmeldt 3. Feb 06
Indlæg ialt: 11387
Ravn Skrevet 10-05-2019 kl. 21:44
Hvor mange stjerner giver du? :

Thomas Bundsgaard Truelsen:
Men er der noget som jeg skal tænke på i forhold til import, told

Der er ikke tale om nogen form for import, da varen jo befinder dig i USA under hele handelsforløbet. om du evt. skal firma registreres i USA må du spørge de amerikanske myndigheder. i øvrigt skal du være opmærksom lovgivningen vedr. produktansvar som er anderledes end i DK, en erstatningssag kan få alvorlige økonomiske konsekvenser.

Fra 2800 Lyngby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 40851
Cookie - John Hannover Fra  John Hannover Skrevet 10-05-2019 kl. 23:13
Hvor mange stjerner giver du? :

Ravn:
Der er ikke tale om nogen form for import, da varen jo befinder dig i USA under hele handelsforløbet. om du evt. skal firma registreres i USA må du spørge de amerikanske myndigheder. i øvrigt skal du være opmærksom lovgivningen vedr. produktansvar som er anderledes end i DK, en erstatningssag kan få alvorlige økonomiske konsekvenser
ja det vil som udgangangspunkt kræve registrering som amerikansk virksomhed - med lokale VAT (lokal skatter osv) at tage hensyn til

vh John Hannover

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Innovation & Vækst er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere