Summa summarum opfylder stadigvæk behovet - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Administration & Finansiering

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Regnskabsprogram, lønsystem, CRM m.m. "

 

Summa summarum opfylder stadigvæk behovet

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
Amino-karma 16
Fra Horsens
Tilmeldt 21. mar 19
Indlæg ialt: 4


Skrevet 21-03-2019 kl. 12:13
Jeg har en mindre enkeltmandsvirksomhed, og vil ikke giftes med nogle af de mange abonnementsordninger, der findes til regnskabsføring. Jeg vil helst have en stationær udgave og har derfor holdt fast i min Summasummarum program, fordi det opfylder alle de funktioner, der er brug for. Jeg sikkerhedskopierer efter brug og opbevarer sikkerhedskopier andre steder i tilfælde af nedbrud.

Der er flere, der har sagt, at det kan give problemer, når der ikke længere opdateres på programmet. Mit spørgsmål er, hvordan det kan blive relevant i fremtiden, hvis det eneste behov jeg har er kassekladde, posteringsjournal, kontoplan og resultatopgørelse. Det kan jeg ikke lige gennemskue. Jeg kører alle faktureringer fra et andet program. Jeg var begyndt på e-conomic, men da vi er på herrens mark i lovgivningen, når det gælder udlevering af egne data uden økonomisk flænsning, så havde jeg ikke lyst til at fortsætte. Jeg har tidligere anvendt et andet program, hvor jeg blev pålagt at betale op mod 10.000 kr for udlevering af "min" data - den situation ønsker jeg ikke at komme i igen. Summasummarum er et rigtig godt lille program for os små selvstændige.
Amino-karma 177.460
Fra 2800 Lyngby
Tilmeldt 2. mar 11
Indlæg ialt: 38.739
Amino Plus
Cookie - John Hannover
Fra John Hannover
Skrevet 21-03-2019 kl. 18:19

Du kan sagtens bruge summasumarum idag - der er ingen som helst problemer i det. Det er fuldt opdateret med momssatser osv . selv i ældre versioner og ellers kan du jo selv lægge nye ind. 
Der er intet problem i blot at køre videre med Summa - kender flere der kører i deres enterprise version med sagsstyring og det hele - og er lykkelig for det blot

Sikkerhed er også fin - bare gem både en kopi af program exe og de daglige sikkerhedskopieringer hvor de ikke forsvinder sammen med selve programmet

vh John Hannover

Amino-karma 16
Fra Horsens
Tilmeldt 21. mar 19
Indlæg ialt: 4

Pernille
Skrevet 21-03-2019 kl. 19:21

Tak John. Synes det er så nemt et program for os små, som skal koncentrere os om andre ting :)

Amino-karma 5.448
Tilmeldt 5. mar 06
Indlæg ialt: 1.421

Pythonrap
Skrevet 22-03-2019 kl. 21:37

Fuldstændig enig med Jer begge. Summa Summarum er/var genialt.

Samtidig er det muligt at anvende eget brevpapir også, hvis der kommer ændringer herpå. Logo flyttes, eller andet.

Ligger ligeledes lokalt. En skam det blev solgt.

Amino-karma 19.867
Fra Roskilde
Tilmeldt 24. aug 06
Indlæg ialt: 4.385

WideEyes.dk & AAimport.dk
Fra Istol.dk
Skrevet 23-03-2019 kl. 12:09

Så er der vel en oplagt mulighed for en driftig iværksætter? At lave et relativt simpelt regnskabsprogram der IKKE ligger i skyen og som IKKE koster et månedligt abonnement :)

Det vil helt sikkert være en sjældenhed på.markedet i dag og selvom de fleste er glade for cloud løsninger så er der jo stadig et kæmpe potentiale. Tænk blot at såfremt det kun er 5% det ønsker et program installeret på maskinen så er der jo stort set ingen konkurrence så man er den eneste der kan matche denne efterspørgsel.

Go For It:0))))

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores samarbejdspartnere :