Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Vi søger partnere, som vil gøre en forskel for hotelbranchen indenfor; (Regnskab, Design, Jurist/Advokat, Nudging)

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Fra Lynge
Tilmeldt 23. Jul 14
Indlæg ialt: 7
Claus Petersen Skrevet 18-12-2018 kl. 13:28 | Låst
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Aminoer,
BoostMyRoom har startet et globalt projekt med salg til luksushoteller, og vi har intentioner om at blive blandt de førerende up-selling firmaer i branchen.
 
Vi har færdigudviklet vores softwareplatform og allerede erhvervet os kunder. Dertil har vi har et fantastik internationalt team med hovedkontor i Danmark.
 
Vi er stadig i opstartsfasen og søger funding, som kan skal dække de indledende udgifter med at skaffe nye kunder. Samtidig søger vi ”sweat equity” i form af engagerede holdkammerater, som kan bidrage på flere fronter i virksomheden.
Derfor har vi lavet et BoostMyRoom Partner Program, der har til formål at finde de dygtigste personer inden for flere områder, som har lyst til at bidrage med deres respektive kompetencer.
 
Vi har allerede et super team, der virkelig tror på konceptet, og som modtager anparter svarende til deres kompetencer/indsats. Vi søger fortsat følgende profiler:
 
Regnskabsansvarlig
Vi søger en regnskabsansvarlig, der også har lidt juridisk indsigt. Vores set-up er globalt, så der bliver meget forskellige opgaver.
Vi har flere selskaber der skal holdes styr på.
Det er et plus hvis du har været med til at søge Funding tidligere.
Det er ekstra positivt, hvis du kender til skatte spørgsmål, medarbejderaktier m.v.
 
Forventet tid pr. måned ca. 8 – 9 timer.
Jurist/Advokat
Vi søger en dygtig advokat, der kender til Markedsføringsloven, Email/SMS-tilladelse, ændring eller oprettelse af selskaber m.v. Og at du kan hjælpe CEO med at navigere rundt i de mange ting, man skal passe på.
 
Det er vigtigt, at du har JA-hatten på og ser efter løsninger i juraen, selvom det nogle gange kan være svært. Og samtidig kan kommunikere disse informationer til andre.
 
Forventet tid pr. måned ca. 9 – 11 timer.
 
Nudging
Vi søger en super dygtig person inden for nudging, der kan kommunikere budskaber til slutkunder, skrive  tekster til hotelpakker og som skal give hotelgæster lyst til at købe mere. Du skal kunne forstærke gæsternes forventning til deres hotelophold.
Samtidig forestiller vi os, at dine kompetencer vil være værdifulde mht. potentielle investorer samt kunder i hotelbranchen.
 
Det skal bruges tid på de sociale medier i samarbejde med vores Marketing Manager. Kendskab til individers ageren på tværs af kulturer er en stor fordel. Har du lidt baggrund i psykologi, er det bestemt et plus.
 
Forventet tid pr. måned ca. 12-14 timer.
 
Designer
Vi har brug for en super nørd inden for design.
Vi bruger meget grafik, og det skal ligne en million hver gang.
Udover vores hjemmeside hvor alle vores tilbudspakker ligger, bruger vi grafik til messer, digital markedsføring, sociale medier, flyers, posters osv.
 
Forventet tid pr. måned ca. 12-14 timer.
 
Om vores team
Vi er et team i dag, der klikker rigtig godt med hinanden. Derfor er det især vigtigt, at du er en del af teamet, og at du har ”team spirit”. Har du humor, vil du sikkert passe fint ind.
Det vigtigste er, at du har lyst til at give det en chance, og at du kan finde den nødvendige tid her og der.
 
I starten vil der blive uddelt anparter som kompensation, og med tiden vil du modtage betaling for dit arbejde.
 
Har du lyst til at være med i noget stort og til at bidrage inden for det område, du brænder for, så kontakt os allerede i dag.
 
For mere information om vores projekt, kan du læse mere på https://boostmyroom.com/Customer/Home/Investor
 
Skriv gerne til rasmus@boostmyroom.com, hvis du har lyst til at høre mere.
Tak for nu.
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere