Hvilken type reklamefilm virker? - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Marketing & Salg (Ikke Internet)

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Hjælp til markedsføring & branding (Ikke internet) "

 

Hvilken type reklamefilm virker?

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma -5
Tilmeldt 10. jul 17
Indlæg ialt: 1


Skrevet 12-07-2018 kl. 16:48
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 1 person

Næsten alle virksomheder har prøvet - eller kommer til - at skulle sælge og brande deres produkt, mange igennem en reklamefilm. Reklamefilm er effektive, og fremstiller dit brand eller produkt, på den bedst mulige måde. Hos Produced By har vi mange års erfaring med produktion af reklamefilm, herunder forskellige typer af reklamefilm, nemlig: brandorienterede reklamefilm, strategiske reklamefilm, online reklamefilm og branded content reklamefilm. 

Hvilken type af reklamefilm du skal vælge, afhænger af målsætningen for reklamen. En brandorienterende reklamefilm er for dig som virksomhed, der ønsker at skabe omtale og kendskab omkring dit brand, hvilket oftest eksekveres via high-end film. Har du et bestemt produkt som du gerne vil sælge, kan vi producere en salgsfilm, altså en strategisk reklamefilm, der skal fremme salget af en bestemt vare i en bestemt periode. Online marketing, herunder online reklamefilm er i fremgang, og er et måde at præsentere sit brand eller et koncept som er længerevarigt. Her er det essentielt, at videoen er relationsopbyggende og modtagerrelateret. Sidste, men ikke mindst, producerer vi branded content reklamefilm, er en form for fortælling, i form af en fiktiv historie, hvor firmaets produkt indgår som en del af fortællingen. 

Vil du have produceret en professionel og kvalitetsbevidst reklamefilm, skal du bare kontakte Produced By! Besøg vores hjemmeside www.producedby.dk, og læs om hvad vi kan tilbyde dig!

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Marketing & Salg (Ikke Internet) er venligst sponseret af:

Hjælp til markedsføring & branding (Ikke internet)
Besøg vores andre hjemmesider :
lll