Idéer til salg af elektronik! - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Start af selvstændig virksomhed

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Hvordan starter jeg selvstændig virksomhed? "

 

Idéer til salg af elektronik!

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)
Amino-karma 10
Tilmeldt 9. jul 18
Indlæg ialt: 2


Skrevet 09-07-2018 kl. 16:37

Hej!

Jeg står med en tanke om, at starte en webshop, hvor jeg vil sælge (primært) elektronik produkter. Meeen... jeg ved ikke hvilke produkter jeg vil sælge, og hvor det er smart, at købe dem.

Håber I kan hjælpe mig.

På forhånd, tak.

Amino-karma 17
Fra Odense
Tilmeldt 9. jul 18
Indlæg ialt: 3

Katrine Christensen
Skrevet 10-07-2018 kl. 04:25
Ja selvfølgelig. Hvad gør din webshop speciel og differentierer den fra fx Elgiganten? Elgiganten har et bredt udvalg, gode priser og er "the go to place" for elektronik.

Så hvad kan du gøre anderledes? Har du leverandører der kan levere andre og bedre produkter? Kan du levere en ordre inde for én dag? vil du specialisere dig i bestemt elektronik som almindelige forbrugere ikke forstår? vil du hjælpe den brede befolkning med at implementere den nyeste elektronik i deres dagligdag? Vil du bare være billigere end alle andre webshops? Vil du skabe et brand eller vil du udvikle yderligere på eksisterende elektronik for at sælge det? Vil du sælge bestemt elektronik til et øde område?

Selvom du ikke ved præcis hvilke muligheder du har nu, er det altid muligt at skabe en succesfuld forretning hvis du starter med det rigtige grundlag og forståelse. Du kan ikke starte med det samme koncept som Elgiganten har nu, medmindre du har mange penge og gode kontakter eller anvender dropshipping. Så det første trin til en succesfuld forretning lægger egentlig bare i at acceptere at ens virksomhed er lille i begyndelsen.

Nogle produkter og nogle kundegrupper er bedre egnet til dropshipping end andre. Lige med elektronik, forventer forbrugere at få en garanti på at produktet kommer til at fungere mindst 2 år hvilket vil sige de forventer du reparerer eller erstatter det hvis det som følge af produktionsfejl holder op med at virke. For dig vil klart den mest oplagte vej til succes være at markedsføre ny elektronik eller software og rådgive om hvordan det virker og hvordan det implementeres i dagligdagen - fx kunne det være interessant at lave en virksomhed der specifikt laver elektronikforbrugerløsninger til ældre eller folk på landet hvor dækningen måske er dårlig.

Hvis du ikke selv vil udvikle ny elektronik, består dit job som detailhandler af elektronik i, at demonstrere alle muligheder som produktet kan give kunden. Tænk i "hjælpe-produkter", altså løsninger og produkter der kan hjælpe med at sælge din elektronik. Fx kan det være at din forretning leverer elektronik med pre-installeret software der gør det nemmere for enheder at kommunikere, eller at dit website har en funktion der kan sammenligne hvilke produkter der er bedst for den pågældende kunde. Det kan også være du spotter en trend i det amerikanske eller asiatiske marked som kunne være brugbart på det danske marked.

Hvis du har brug for mere hjælp til at komme ud i verden, så du kan skabe din succesfulde danske forretning, så er jeg jo lige her :)
Amino-karma 10
Tilmeldt 9. jul 18
Indlæg ialt: 2

Sebastian Andreasen
Skrevet 10-07-2018 kl. 12:27

Hej!

Tak for dit svar.

Jeg er sikker på, at jeg kan bruge en del af det du har skrevet.

Du har svaret på mange af mine spørgsmåler, men jeg har ét til; jeg ved ikke hvor jeg skal købe min produkter!

Kender du evt. nogle gode steder at købe produkter, hvor der er en kort leveringstid og evt. et sted hvor jeg ikke skal købe et kæmpe lager af dem, da jeg ikke har mange penge, at bruge.

På forhånd, Tak.

- Sebastian

Amino-karma 600
Fra Horsens
Tilmeldt 28. maj 14
Indlæg ialt: 166
Amino Plus
VKM
Fra VKMmedia
Skrevet 11-07-2018 kl. 08:14

Der findes nogle forskellige steder:

techdata

ingram micro

boston distribution

Det er lige hvad jeg kan komme på.

En god idé vil også være at burge ice-cat.com til at få automatiske produktbeskrivelser på din webshop

VKMmedia - Wordpress hjemmeside fra 2499,- Webshop fra 2999,-

Amino-karma 337.398
Tilmeldt 20. apr 07
Indlæg ialt: 15.983


Her kan dit firmanavn stå
Skrevet 11-07-2018 kl. 14:17

Det er et svært område at komme ind på, har selv erfaring med salg af IT produkter igennem ca. 10 år. Der er for mange om markedet og man skal enten kunne give en SUPER service eller en SUPER pris!

Prisen har Power + Elgiganten slået sig på, så hvis man kan finde et niche område vil man nok være bedre stillet.

Jeg selv er gået i gang med fricomputer.dk

Amino-karma 51
Tilmeldt 11. jul 18
Indlæg ialt: 11

FrederikPaaske
Skrevet 11-07-2018 kl. 16:59
Jeg vil nok forsøge at gå efter noget, hvor der ikke er ufattelig mange som har de samme produkter.
Amino-karma 94
Tilmeldt 12. jul 18
Indlæg ialt: 27

Art
Skrevet 12-07-2018 kl. 18:39
en god måde at komme igang på uden at tage for stor risiko er ved at benytte dropshipping. Så måske du skulle prøve at søge lidt rundt på firmaer der leverer produkter i den kategori du har i tankerne.
Side 1 ud af 1 (7 indlæg)

RSS-feed
 
Start af selvstændig virksomhed er venligst sponseret af:

Besøg vores andre hjemmesider :