Valg af regnskabsprogram - Side 2 - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Administration & Finansiering

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Regnskabsprogram, lønsystem, CRM m.m. "

 

Valg af regnskabsprogram

Side 2 ud af 3 (21 indlæg) < Forrige 1 2 3 Næste >
Amino-karma 1.102
Tilmeldt 31. mar 17
Indlæg ialt: 263

nikokj
Skrevet 22-02-2018 kl. 14:21

I din situation vil jeg vælge et regnskabsprogram som der løbende videreudvikles samt er underbygget med stærk kapital, da det højst sandsynligt er dem som kommer først på banen med den løsning du forespørger. Uniconta har en lille brugerfalde og har forsat tilgode at vise at projektet kører økonomisk rundt. Det Dinero viser er meget lovende samt har et seriøst team som konstant udvikler på projektet. Derfor er der i min logik en no-brainer at vælge Dinero, når der er ingen som tilbyder præcis det du forespørger.

Amino-karma 45
Tilmeldt 5. maj 12
Indlæg ialt: 11

sebs
Skrevet 22-02-2018 kl. 15:23

Jeg kan se at Xena tilsyneladende kan håndtere one-stop-moms, se her: https://xena.biz/da/support/xenapedia/one-stop-moms/

Er der nogen der har gode/dårlige erfaringer med Xena?

Amino-karma 1.678
Fra København
Tilmeldt 21. sep 05
Indlæg ialt: 409

Martin Poulsen
Skrevet 24-02-2018 kl. 18:14

Hej Sebastian

I Driversnote har vi samme udfordring; vi sælger abonnementer til software til virksomheder og privatpersoner i omkring 30+ forskellige lande indenfor og udenfor EU, og skal afregne One Stop Moms og rapportere ift reverse charge.

Vi anvender Billy som regnskabssytem da de netop kan håndtere EU moms reglerne. Baseret på en kundes land og hvorvidt de er privat/erhverv finder den momssatsen. Du skal dog selv manuelt sætte reglerne op i deres system, oprette momskonti for hvert land etc. De har funktionalitet til rapportering/afregning af moms som også inkludere One Stopre moms, men reverse charge exports kan de desværre ikke (det har vi selv måtte bygge).

Jeg ved ikke om de kan importere CSV filer, men de har et velfungerende API, som vi har anvendt til at automatisere al vores fakturering og bogføring. Vi bruger desuden Stripe til at håndtere betalingerne.

Med venlig hilsen

Martin Poulsen, Driversnote

Amino-karma 45
Tilmeldt 5. maj 12
Indlæg ialt: 11

sebs
Skrevet 25-02-2018 kl. 06:19

Hej Martin,

Mange tak for input!

Jeg har selv været forbi Billy's website en del gange, men er aldrig gået videre med det, da det har fået en del negativ kritik her på Amino. Det kan selvfølgelig være de er kommet efter det. I er overordnet glade for det? Jeg har også selv overvejet at skifte fra PayPal til Stripe - hvordan spiller det sammen med Billy?

Mvh

Sebastian :)

Amino-karma 1.678
Fra København
Tilmeldt 21. sep 05
Indlæg ialt: 409

Martin Poulsen
Skrevet 25-02-2018 kl. 09:47

Hej Sebastian

Tjah, jeg kunne godt nævne en række ting, som jeg godt kunne tænke mig var bedre ved Billy. Og det virker også som om, at deres udvikling er gået lidt i stå.

Men til vores behov har Billy være det eneste danske system, som har kunne det vi havde brug for; EU moms og et ordenligt API.

Via Billy kan du sende fakturaer som kan betales med betalingskort via Stripe. Det bruger vi dog ikke, da vi anvender Stripe's subscription løsning. Så vi lader Stripe tage sig af de løbende (månedlige eller årlige) faste betalinger, og så modtager vi et webhook kald fra Stripe når betalingen er lykkedes, og på basis af det genererer vi en faktura i Billy, bogføre betalingen, gebyrer, moms og kursdifferencer, og sender PDF'en til kunden. Se evt. https://stripe.com/docs/subscriptions/lifecycle

Men hvis du bruger Paypal nu, hvorfor så ikke tage et kig på deres løsning til det samme? https://www.braintreepayments.com/en-dk/features/recurring-billing

Desuden; vær opmærksom på, at vi har brugt mindst et par mandemåneder på udvikling af det system vi bruger, til at få det hele til at spille sammen. Du kan også overveje en løsning om https://recurly.com/ som kan tage sig af meget af det vi har kodet (men nok ikke integrationen til Billy).

Med venlig hilsen

Martin Poulsen, Driversnote

Amino-karma 125
Fra Frederiksberg
Tilmeldt 28. sep 17
Indlæg ialt: 35

Peter Larsen
Fra Svensmarke Økonomi & A...
Skrevet 25-02-2018 kl. 15:08

Hej Sebastian

Selvom jeg kan forstå at du er træt af at styre dit regnskab m.v. i excel - synes jeg alligevel du bør checke www.svensmarke.com  og virksomhedssystemet Svensmarke (SVS).

SVS er en excel-projektmappe bestående af ca. 50 ark bundet sammen af formler og VBA-kode.

Systemet kan uden problemer styre one-stop moms, og er dine øvrige behov for diverse integration ultimative, kan disse formentlig tilføjes.

Kan man imidlertid klare sig med dette enkle men funktionsdygtige system, og måske undvære smart integration, er SVS sundt for størrelsen af dine faste omkostninger.

Held og lykke med dine overvejelser!

mvh. Peter

Svensmarke Økonomi og Administration IVS - Rådgivning, administration og IT-systemer - www.svensmarke.com

Amino-karma 45
Tilmeldt 5. maj 12
Indlæg ialt: 11

sebs
Skrevet 26-02-2018 kl. 14:53

Hej Martin,

Igen tak for input. Det er et skidt tegn, hvis deres udvikling er gået i stå. Men ellers lyder det til Billy er en farbar vej. Når jeg finder en uges luft tænker at at teste Billy og Xena af.

Mvh

Sebastian

Amino-karma 45
Tilmeldt 5. maj 12
Indlæg ialt: 11

sebs
Skrevet 26-02-2018 kl. 14:55

Hej Peter,

Tak for indspark. Jeg vil gerne væk fra Excel (og andre tykke klienter) og have hele skidtet i skyen. Det skal kunne køre i en browser, da jeg primært befinder mig på OSX og Linux.

Mvh

Sebastian

Amino-karma 8.506
Fra København S
Tilmeldt 13. aug 14
Indlæg ialt: 2.106
Amino Plus
Jørgen Kirkegaard
Fra StaticData og Kirkegaa...
Skrevet 28-02-2018 kl. 15:37

Du kan måske også finde lidt inspiration her: https://regnskabsguiden.dk/online-regnskabsprogrammer/.

Mvh Jørgen Kirkegaard, som nu efter 3 år og over 2.100 indlæg nu holder lav profil for at fokusere på mit primære firma, StaticData. Du kan stadig få fat på mig på jk(at)staticdata.com, hvis jeg kan hjælpe med noget. Du kan også stadig finde mig på www.kirkegaardlive.dk.

Amino-karma 45
Tilmeldt 5. maj 12
Indlæg ialt: 11

sebs
Skrevet 28-02-2018 kl. 18:14

Hej Jørgen,

Tak for linket. Det giver en fin oversigt og det forstærker min tro på enten Billy eller Xena (deværre nævnte den ikke noget om one-stop-moms).

Nogen idé om, hvor jeg kan finde en freelance bogholder der er skrap til enten Billy eller Xena?

Mvh

Sebastian

Side 2 ud af 3 (21 indlæg) < Forrige 1 2 3 Næste >

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :