Studerende søger vækstambitiøs virksomhed til samarbejde - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Iværksætter politik "

 

Studerende søger vækstambitiøs virksomhed til samarbejde

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 6
Tilmeldt 18. sep 17
Indlæg ialt: 3


Skrevet 12-10-2017 kl. 08:47

Vi er to RUC-studerende på vores 5. semester, som søger en vækstambitiøs enkeltmands virksomhed (Klasse A), som har lyst til at indgå i et samarbejde på vores kommende semester. På vores 5. Semester modtager vi undervisning i både finansiering samt marketing. Tidligere afsluttede fag består af projektledelse, virksomhedsøkonomi samt organisationsteori. Vi har tidligere indgået i et organisationssamarbejde med Herning Kommune, hvor vi har beskæftiget os med især projektledelse samt organisationsteori for at hjælpe dem med at gøre nogle problemstillinger mere transparente. Samarbejdet var yderst vellykket for begge parter. 

Vækstbarometeret har i 2016 lavet en undersøgelse af iværksætteri, hvor det bliver problematiseret, at de største problemer opstår når etablerede virksomheder oplever fremgang og har behov for yderligere fremmedkapital for at kunne vokse. 

Denne problemstilling er netop hvad der motiverer os, da den både har en samfundsmæssig- og personlig relevans i forhold til vores fremtidige arbejde. 

I vores samarbejde ønsker vi at undersøge, hvilke muligheder og udfordringer du står overfor ved kapitalfremskaffelse til nye vækstprojekter. Står du for eksempel overfor at skulle udvide dit produktsortiment eller har du behov for at udvide din produktionskapacitet eller måske noget helt tredje - så er vi meget interesseret i at være en del af denne proces. 

Vores teoretiske afsæt og begreber fra undervisningen, skal bidrage til en bedre forståelse for udfordringerne, der kan være en stopklods for ambitioner om vækst og i fællesskab med dig kunne udvikle nogle forandringsplaner. 

Vi vil meget gerne høre lidt om, hvad du håber at kunne få ud af forløbet. Så send os gerne en mail, hvor du fortæller lidt om din virksomhed. 

Freia og Peter kan kontaktes på følgende mail: Fahp@ruc.dk

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll