Tilbyder professionelt design og opsætning af Pitchdeck - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Jeg har et godt tilbud til dig! "

 

Tilbyder professionelt design og opsætning af Pitchdeck

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 754
Fra Gentofte
Tilmeldt 14. nov 13
Indlæg ialt: 184


Skrevet 06-09-2017 kl. 14:09

Hej Amino,

Jeg har for nyligt lanceret min hjemmeside www.norsevisuals.com som er et grafisk bureau der tilbyder grafiske design løsninger til selvstændige og startups.

I øjeblikket tilbydes der kun logoer, men siden vil løbende blive udvidet indtil den indeholder alt grafisk arbejde en virksomhed kunne bruge lige fra app design og prototyper til markedsføringsmaterialer og Animationsvideoer.

Jeg søger nu her en række referencer inden for hver genrer, som jeg flot kan opsætte på min side og ønsker derfor at tilbyde disse ydelser til en fornuftig pris for jer herinde på Amino.

I dette opslag tilbyder jeg at designe et professionelt pitchdeck til dit startup som søger investering. Et godt pitchdeck er essentielt når det kommer til at finde en investering da det på 10-15 korte slides kan give en investor et godt overblik over en investeringsmulighed i stedet for at vedkommende skal læse en 15 siders forretningsplan.

Jeg har arbejdet med grafisk design i mange år og har en del erfaring inden for området og specialisere mig i at visualisere koncepter og kreere skarpe, moderne visuelle identiteter til virksomheder.

Jeg vil kunne opsætte jeres pitchdeck i et professionelt og let overskueligt layout i et design som er skræddersyet til jeres virksomheds visuelle identitet.

Jeg har været til møder med diverse investorer gennem tiden og vil hvis i ikke har indhold til jeres pitchdeck, supplere jer med den ideele pitchdeck skabelon, som indeholder alle de essentielle informationer en investor skal bruge.

Jeg tilbyder at lave et gratis udkast af en af siderne af jeres pitchdeck, såfremt i sender noget information omkring jeres virksomhed og hvad i har i tankerne.

Kan designe og opsætte et 10-15 siders pitchdeck til 1050.-

Hvis ovenstående vækker interesse, kan jeg kontaktes på mail: sebastianbeen@norsevisuals.com

Og tag endelig et kig på min hjemmeside www.norsevisuals.com

Ser frem til at høre fra jer

Mvh Sebastian

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll